En oppdatering!

Ahh, nydelig vær ute - solen skinner så nydelig på landskapet over Tyrifjorden, hunder som bjeffer og barnerop utendørs... Akkurat nå har jeg det veldig bra!

Utsikten vistes ikke så bra på dette bildet...

På bussen fra Hønefoss til Vikersund i går, var det Roar som kjørte. Det er alltid så koselig å ha ham! Den morsomme og utadvendte Roar, som skiller seg ut fra de andre bussjåførene, for han gir litt mer av seg selv. Grunnen til at jeg kjenner ham så godt, er at han kjørte meg til og fra skolen helt siden jeg gikk i 1. klasse, og han er en av de få bussjåførene jeg husker fra denne tiden. Vi mimret litt fra "gamle dager", da Analin og jeg var så sjenerte og ikke turte se på ham da vi gikk inn på bussen. Alt han husker fra denne tiden! Det er så utrolig kult at han husker Analin, Sigurd (enda en fra Østmodum) og meg så godt; det er jo en del år siden nå! Vi snakket også litt om Roars liv - han har et virkelig verdifullt liv! Uansett; han sa han kanskje skulle gå av som bussjåfør til neste år. Jeg kommer virkelig til å savne ham!

Jeg er blitt ganske godt kjent med bussjåførene opp gjennom årene. Grunnen er at jeg alltid har vært blant de som har lengst reisevei til skolen, der det ofte bare var Analin, Sigurd og jeg som satt igjen på bussen da de andre hadde gått av (som du sikkert har skjønt, bor vi et godt stykke inn på Østmodum!), og da snakket vi ofte med bussjåførene. Vi har hatt mange minnerike episoder, spesielt med Roar: Det var en gang vi stoppet der Analin og jeg gikk av, og begynte å spille ballspill på plassen! En annen gang (som Roar husker), var da han og Sigurd løp om kapp ved Frydenberg. Åh, som jeg savner denne tiden!

Jeg var også på Heggen Gospel-øvelse i går - første gang på fire uker! Det skuffet meg å se at vi var så få alter; vi var TRE - inkludert MEG! Heldigvis fikk vi to til, men som også måtte gå etter hvert. Fra de andre årene jeg har sunget i Heggen Gospel var det alltid best oppmøte hos altene, det var sopranene som slet! Men i går var ikke altene mer enn ca. 1/4 av de andre stemmeleiene! Håper dette endrer seg. Vi skal jo synge i kirken på julaften, og da trenger vi flere alter! Jeg hadde også gledet meg til å se kateketen; Arild Løvik - har jo ikke sett ham på ukevis - men han kom heller ikke...

Angående hybelen; Analin og jeg endret mening fra forrige innlegg - hybelen var verdt det. Derfor ringte vi og fortalte utleieren at vi var interesserte. Hun hadde ikke bestemt seg enda, og skulle gi oss et svar dagen etter. Dagen gikk, og kvelden, dagen etter, fikk vi den depressive meldingen; hun hadde leid den ut til noen andre. Nå har vi bare ett håp igjen - en hybel som kanskje er blitt utleid (får vite det den 28. september). Hvis den er det, må vi starte helt fra begynnelsen igjen.

Nå skal jeg ta meg en treningsøkt her hjemme, før jeg går i gang med lekser. Om kvelden skal jeg jobbe som servitør på Fjordvågs jubileum. Det er også bursdag til ei venninne i dag, men jeg tror ikke jeg rekker det. Dessuten er nok Analin mest keen på å sove med en gang vi kommer hjem; hun har nemlig vært på fotballcup i hele natt.

Hva skal du gjøre i helgen?
Har du også et "godt forhold" til bussjåførene?


Ha en flott helg, alle sammen!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!