Min første hybelvisning!

Hei igjen! Jeg har fortsatt ikke så god tid til å skrive - må straks gå i gang med å pugge til franskprøven i morgen, samt litt historielesing.

Nå har jeg vært på vår (Analin og jeg) første hybelvisning!! Utrolig at vi etter over en måned endelig har fått vårt første positive svar.

Mamma hentet oss etter skolen, og vi dro for å finne hybelen. Det var kjempegreit at mamma hentet oss! Det var over 2 km fra skolen til hybelen, der siste strekning var en lang oppoverbakke. Vel fremme til hybelen, møter ei blid, ung kvinne oss som viser oss ned til kjelleren, der hybelen var til leie. Alt i alt så hybelen helt fantastisk ut! Strømmen var inkl. i regningen, alle møbler og hvitevarer var til stede (eller ville komme etter hvert) og det var en kjempekoselig hybel! I tillegg virket utleieren (eller hva man kaller det) utrolig hyggelig!

MEN. Det var én eneste ulempe, som jeg tror ødela hele lysten på denne hybelen. Hvis du trodde det var busstilbudet, tok du feil, for utleieren fortalte det gikk oftere enn 1 buss hvert kvarter i hverdagene. Problemet var veien til bussen. Den var nemlig på nesten 600 m (vi målte med bilen) rett nedover - eller rett oppover på hjemveien. Og tenk deg; 10-13 kg sekk og bag (Analin og jeg har nemlig målt hvor mye sekken veier) i tillegg, vil bli veldig tungt - det er faktisk over 20 % av min egen kroppsvekt!

Jeg prøvde å lete etter hybler på nettet nå i stad, men de fleste er for dyre, for langt unna, eller allerede utleid. Jeg ønsker så sårt en hybel akkurat nå, og kunne gjort nesten hva som helst (kremt...) for å få en jeg ville ha blitt fornøyd med!

Vet du om noen tilgjengelige, rimelige hybler i Hønefoss sentrum?
Vet du om noen andre sider å lete på enn hybel.no, finn.no eller zett.no?
Eller evt. andre råd eller tips til en som desperat leter etter en?


Ta vare på dere selv!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!