Nytt håp på hybelfronten!

Klokken halv ni ankom Analin og jeg Meninghetssenteret der mamma hadde sangøvelse med O2. Vi hadde blitt igjen på skolen og gjort lekser og trent på Elixia. Jeg møtte forresten Arild, kateketen i Modum, og jeg husker jeg ble veldig glad innvendig - jeg hadde ikke sett ham på over en hel måned nå! Jeg kunne ikke vente til å få snakket med ham igjen :)

O2 hadde faktisk en "æresgjest" i dag; sønnen til Anne-Cath Vestly!! Jeg må innrømme jeg aldri har lest bøkene hennes, eller vært en stor tilhenger av henne, men jeg syns det var veldig kult allikevel.

I pausen, kom Arild bort til Analin og meg. Han fortalte han skulle holde en gudstjeneste den 20. desember, og lurte på om vi hadde lyst til å glede publikum med to sanger. Analin og jeg har så klart lyst til å være med, men vi vet ikke om det passer. Uansett, videre fortalte Arild at det var koselig å møte oss igjen. Åh, gjett om jeg ble glad!

Nok om det. Da øvelsen var ferdig, fortalte mamma at hun hadde fått en ny melding fra en hybelutleier. Denne meldingen trengte jeg så sårt; jeg har de siste dagene nesten gitt opp alt med hybler - vi har jo aldri hatt hell siden vi startet i september. Men denne hybelen virket veldig bra! Hybelen lå ved sykehuset, kostet 5500 kr mnd - inkl. strøm OG internett. Vi skal se på den i morgen, og jeg gleder meg stort!

Vi blogges!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!