Venner skaper glede!

Denne helgen har jeg hatt helt for meg selv! Oddo besøker en god venn i Vinstra, og jeg har dermed leiligheten for meg selv! Og det har jeg dratt nytte av ved å få masse koselig venninnebesøk!

Fra fredag til lørdag overnattet min kjære og gode venninne Fernanda hos meg! Hvor koselig det er å være sammen med henne. Hun er alltid så god og omtenksom, jeg er så innmari glad i henne! Jeg ble kjent med henne på sykepleiestudiet, og vi ble partnere i første praksis på sykehjem. Siden da leste vi sammen til prøver, og vi har holdt kontakten også etter at begge ble ferdigutdannede sykepleiere. Mitt vennskap med Fernanda verdsetter jeg stort, og jeg er så takknemlig for å ha henne som venninne. Det er virkelig et privilegium.

I kveld har jeg besøk av min kjære tvillingsøster Analin og nydelige venninne Sunniva fra mine gamle hjemtrakter! Linnie kom litt tidligere på middagsbesøk, så jeg mekket sammen en liten middag med det jeg hadde i fryseren: pannestekt laks og resten av risen jeg hadde igjen. Deretter kom Sunni mi ikke lenge etter, og Stig, kjæresten til Linnie, er allerede på vei hit! Guriland, jeg er virkelig heldig som har så mange flotte venner i livet mitt. Mennesker som ønsker å være sammen med meg. Mennesker som vil meg vel. 

Linnie på middagsbesøk!

I skrivende stund sitter Linnie og Sunni og snakker sammen, og jeg koser meg ved å bare være til stede. Jeg gleder meg over helgen! Jeg gleder meg over livet.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!