En stille uke i Oslo.

Øyeblikksbilde.

Jeg lærte nettopp at denne uken etter palmesøndag blir kalt "den stille uken" nettopp fordi alle studenter og unge voksne som bor i Oslo drar hjem igjen til familien eller opp til hytta. For min del blir dette første gang jeg ikke får dratt hjem til påske på grunn av jobb, og den blir ekstra stille for meg nå som Oddo også akkurat reiste hjem til Sandnes for denne uken. 

Men fortvil ikke, jeg kommer nok til å få det fint her alene i Oslo! Tiden vil bli brukt godt til trening, kvalitetstid med mormor, møte familien når de kommer til Oslo for å jobbe i leiligheten til mormor, og - ikke minst - kvalitetstid med meg selv. Så kan jeg jo også finne ut om noen flere av vennene mine oppholder seg i Oslo denne uken som jeg kan få møtt.

I dag var jeg på trening i 90 minutter, og det var utrolig herlig! Jeg kjørte det harde programmet, og det gikk egentlig veldig bra (sett bort ifra at kneet klikket litt vel mye da jeg tok i ekstra hardt)! Det er så utrolig deilig at jeg endelig kan se at det går ordentlig fremover nå! Jeg syns knesituasjonen min har stagnert de siste 3-4 ukene, men nå er det akkurat som om beina endelig tåler tøffere belastning! Det har også gått bra på jobb, og i forrige uke hadde jeg mine første vakter uten noen tegn til smerter!! Vel, jeg fikk kaanskje et par stikk i kneet en sjelden gang, men det er så fremgang fra hva jeg er vant til fra de siste månedene!

Det hjelper selvfølgelig at det har blitt mildere i været. Solen skinner varmt i Oslo, og vi begynner å klatre oppover i varmegradene på dagtid. Jeg merker hvor sårt jeg lengter etter å løpe ute igjen, og det forsterker motivasjonen for trening. Jeg får jo til å trene uten motivasjon, rett og slett fordi jeg vet jeg må, men de siste øktene i forrige uke merket jeg at jeg kunne glede meg til trening! Det er virkelig en deilig følelse. Skyene letter foran ansiktet mitt og jeg kan endelig bygge opp både mitt håp og motivasjon for at jeg vil klare meg. Jeg vil vinne!

Jeg ønsker dere en god uke hvor enn i verden dere oppholder dere!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!