Oppsummering februar 2018.

For en produktiv måned, stappfull med aktiviteter og gøyaliteter. Det er lenge siden jeg har skrevet oppsummeringer for månedene, så her kommer et etterlengtet og velfylt innlegg fra februar.

Månedens høydepunkt:
Å føle tilhørighet i Kor Major og Suppe og messe. Å vite at jeg har venner som vil meg vel her, og som jeg kan føle meg vel sammen med. Jeg er så glad i alle folkene jeg kjenner fra disse gruppene!

Å komme ordentlig i gang med treningen igjen! Det er fantastisk å hente livet og treningen sakte, men sikkert tilbake igjen!

Månedens nedtur:
Klikking og låsning i kneet. Får håpe det er forbigående og ikke noe alvorlig.

Månedens modigste hendelse:
Å holde andakt for Kor Major den 19. februar! Det var skummelt, men egentlig også litt fint å snakke om noe dypt personlig. Jeg fikk mange varme og hyggelige tilbakemeldinger i etterkant.

Månedens stolteste øyeblikk:Da jeg sang "This Love" hos Bjarte og Marie på spillekveld med Oddos venner i Sandnes. Jeg følte selv jeg sang bra (og det sier litt!), og jeg merket at de andre i rommet ble forbløffet over min stemme. Ingen hadde noen forventninger til meg. Oddo fortalte meg i ettertid at de andre var imponerte av stemmen min og at den kvelden skinte jeg i rommet!

Månedens latterkick:Når jeg spiller TV-spill med Stig, Linnie og Oddo. Åh, det er ubeskrivelig artig, og jeg ler så innmari hjertelig! Spesielt når vi spiller Super Mario Bros på Wii U. Åh, jeg tror ikke jeg har ledd så godt på mange måneder!! Hvordan Stig og Oddo er i tottene på hverandre med hver sin Yoshi får meg til å le så jeg gråter! Åh, det er umulig å beskrive, dette må oppleves.

Jeg har dilla på:Å føle meg til nytte for andre. Å gjøre det som er riktig for meg selv og knærne mine så jeg kommer raskere og sterkere tilbake.

Månedens vers:"Men vi vet at ikke noe menneske blir rettferdig for Gud ved gjerninger som loven krever, bare ved troen på Jesus Kristus." Gal 2:16.

Månedens komplimenter:
"Du er tøff som snakker om noe så personlig."

"Du har alltid så fine andakter! Og så er du preget av selvtillit og ro når du står oppe foran koret og snakker. Jeg har lagt merke til at hver gang du holder andakt blir det en annen type stillhet i rommet, man lytter virkelig til det du sier."

"I kveld så skinte du i rommet!"

Månedens mest spilte låt:So far to find you - Casting Crowns

Månedens bilde:
Vet du, jeg har faktisk vært ganske flink til å ta bilder denne måneden, i motsetning til de fleste andre måneder! Jeg legger derfor ved et knippe av bilder her som gir meg gode minner og god oppsummering fra februar-måned.

Hjemreisehelg første helg i februar! Jeg tok med mamma, pappa og Oddo på en gåtur opp i skogen. Jeg var i hundre med skare og snø! Det var vilt gøy!

Bespisning på Tyrifjord Hotell, julegave til pappa. 
Deilig mat, som vanlig, og nydelig samvær med familien.

Mormor har endelig kommet seg på sykehjem, hurra!! Jeg prøver å besøke henne ukentlig hvor jeg oppmuntrer og oppholder (haha..) henne så godt som mulig. Her utforsker jeg mine musikalske ferdigheter. Jeg er ikke god til å spille på gitar, men jeg kan noen grep, så jeg kan spille sanger som består av disse grepene. Vi sang blant annet "My Bonnie", "Teddybjørnens vise" og "Den første løvetann", og mormor sang gladelig med der hun kunne. Ellers er mormor mitt beste selskap for å se den hjertevarme serien "Little House on the Prarie".

 
Zelda-spilling på gang! Oddo og jeg har faktisk kommet til finalebossen nå! Det er en krevende boss, og med Downton Abbey som førsteprioritet for tiden, må den grønnkledde vente tålmodig til vi finner kamplysten tilbake.

Jeg fikk en oppskriftsbok for muffins til jul av min kjære venninne Johanna! Dette var mitt første verk, og jeg er strålende fornøyd med resultatet. De ser vel egentlig ikke så verst ut, og jammen meg skal jeg innrømme at de ikke smakte så verst heller! Whoop, jeg må huske å levere det grønne brettet tilbake til Eirik neste torsdag!

Askeonsdag (les: asketorsdag)! Torsdagen etter askeonsdag feiret vi dagen ved at presten Eirik tegnet korset i pannen på de som ønsket dette. Det var en fin messe med gode ord til ettertanke, samt en fin samling med de flotte menneskene jeg har blitt kjent med her.

Kosestund med Simba hjemme hos mamma og pappa. Gleden er nok mer på min side enn på Simbas, hehe. Men han er jo såå god! Er så glad i den katten.

TV-spill-samling i kjellerstuen med Super Mario og hans venner! Det er så genialt og gøy! Konkurranseinstinktet slår seg på for fullt mellom oss fire, og vi morer oss og skrattler hver gang Stig eller Oddo finner en ny og ondskapsfull måte å ødelegge for alle oss andre! Åh, jeg kan fortsatt huske hvor hjertelig og kraftig jeg lo da vi spilte Super Mario Bros på Wii U, og Stigs og Oddos yoshi spiste oss andre spillere for så å spytte oss ut igjen på et sted vi ikke hadde sjanse til å overleve. Dette må gjentas snart!

Jeg har egentlig lagt ut dette bildet på bloggen tidligere, men bildet gir meg så mange gode minner fra den dagen. Den 19. februar. Jeg har skrevet om denne dagen HER, så du kan lese om dagen der hvis du er interessert. Nøkkelord for dagen: Pannekakerestaurant, gave og andakt på Kor Major.

Så litt tid for tvillingtid. Det er så spesielt og fint å kunne ha denne tiden med Linnie. Å snakke sammen om alt og ingenting. Det gjør meg så godt. Dette må vi gjøre oftere!

Ønsker dere en god helg! Jeg holder fortet på jobb.
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!