Gjenkjent på T-banen.

    "Neimen!! Hei!"
Jeg så meg usikkert bort til siden på T-banen, og på den andre seterekken parallelt med den jeg satt på så jeg tre unge damer på min egen alder smile oppriktig til meg, akkurat som om de var glade og litt overrasket over å se meg. Hjernen min spant i noen få sekunder: Haugetun Folkehøyskole, Modum, Majorstuen Kirke...nei, disse hadde jeg da aldri sett før!
     "Hei...?" Sa jeg litt usikkert, før jeg plutselig skjønte det: "Ah, dere kjenner tvillingsøsteren min, dere!"

Det viste seg at dette var tre kolleger av Linnie.

Nå har jeg akkurat utført en 2-timers lang treningsøkt, og det var så deilig! Siden sykdommen fortsatt henger litt igjen i kroppen, har jeg kun utført to rolige økter på 60 minutter tidligere denne uken. Vanligvis trener jeg 90 minutter, men i dag hadde jeg tid og overskudd til å trene den ene halvtimen lenger! Da kan jeg legge meg med god samvittighet i natt når jeg vet jeg har trent 3 ganger denne uken, før arbeidshelgen starter.

Dagens økt tok for seg blant annet min nyeste treningsplan som fysioterapeuten min har gitt meg! Jeg merket det var tyngre og kneet klikket en del undeer øvelsene, men jeg syns beina er relativt gode nå! Så får jeg se hvordan resten av kvelden går, men jeg er fornøyd! Ellers syklet jeg i 30 minutter, gikk på tredemøllen i 10 minutter og trente styrke for overkropp i ca 30 minutter. Jeg kommer nok til å være ganske gåen i kroppen i morgen, men å ha vondt pga stølhet er alltid bedre enn å ha vondt pga knærne!

Ferdigstelt etter trening.

Nok snikksnakk! Nå sitter jeg og venter på Oddo på Nationaltheatret. Han ville ta meg med ut og spise som en hyggelig avslutning sammen før han drar hjem på påskeferie. Oddo drar ikke før på mandag, men siden jeg har arbeidshelg og vi får besøk på lørdag kveld, er det kun denne kvelden vi har sammen bare vi to. Jeg blir nok værende her i Oslo i påsken da jeg jobber begge helgene og midt i uken. I løpet av de neste fire helgene jobber jeg faktisk tre av dem! Det kommer i alle fall gode penger ut av det.

Dette ble et lite innlegg før jeg må bevege meg videre. Jeg ønsker dere alle en velsignet og god ferie! Jeg lærte av Bente og Eirik i går at man ikke skal si god påske før 1. påskedag! Jeg glemte å spørre dem hvorfor, man sier jo god jul før 24. desember.. Jeg får spørre dem igjen når jeg møter dem etter ferien!

Varm ferieklem fra Bella*

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!