Hjem til kjente trakter!

Siden jeg skal jobbe begge helgene i påsken, fant jeg ut at jeg ville ta meg en tur hjem i helgen før påske! Det har blitt noen uker siden forrige gang jeg tok meg turen hjem, så jeg merket at gleden var stor for å komme hjem igjen!

Etter flere viktige og gode ærender i Oslo kunne jeg omsider sette meg på toget som skulle ta meg med til Hokksund. I et stappfullt tog hvor jeg forstod at NSB hadde valgt å minimere toget til sin halvpart, var togreisen en trang opplevelse. Jeg måtte stå sammenklemt mellom mennesker som omga alle sider av meg, men jeg må innrømme at jeg ble overrasket over at jeg ikke fikk noe vondt i kneet gjennom hele turen. Vel fremme i Hokksund kom gode mamma og hentet meg. Jeg fikk øye på Kristian på stasjonen - han måtte ha tatt det samme toget som meg! - så jeg spurte om han ville sitte på hjemover, noe han takket ja til.

Var blant annet hos tannpleieren på fredag, og jeg hadde null hull i år også! Tannlegen virket fornøyd med hvordan jeg hadde stelt tennene mine siden forrige besøk for et år siden. Hyggelig!

Hvor koselig det var å se igjen Kristian! Kristian gikk i samme klasse som meg på barneskolen og ungdomsskolen, og vi holdt sammen som de sterke Østmoingene vi var, hehe. Kristian, Analin og jeg besøkte hverandre flere ganger i barndommen, og vi hadde vår felles interesse i fotball. På ungdomsskolen kan jeg huske at Kristian og jeg gikk sammen til skolen hver dag (hvor Tobias tok følge med oss på halvveien), og vi mimret tilbake til denne tiden da vi pugget franske gloser til de mange glosetestene vi hadde i fransktimene. Jeg kan også gladelig huske da klassen spilte en-spretten i friminuttene på barneskolen, og jeg kom ofte i finalen mot Kristian. Jeg mistet kontakten med ham da vi begynte på hver vår videregående skole, og siden har jeg nesten ikke sett ham. Derfor var det så koselig å snakke med ham igjen nå. Han bor i Oslo han også, kanskje jeg kunne ha satt i gang en Vikersund-reunion med "gamle kjente" i Oslo en gang? Jeg vet jo at det er flere som holder til i Oslo. Vi får se hva fremtiden bringer.

Kristian hoppet av i Åmot hvor hans far skulle plukke ham opp, og mamma og jeg kom oss omsider hjem etter litt handling. Det var godt å sitte bak rattet igjen! Pappa ønsket oss velkommen hjem, mens kattene stakk vekk så fort jeg nærmet meg dem. Haha, det er faktisk den samme reglen hver gang. Åh, det var så godt å komme hjem igjen. Jeg blir oppriktig glad i meg hver gang jeg entrer inngangsdøren og kommer inn til mitt kjære barndomshjem. Reisen gjorde meg nok dessverre mer forkjølet enn jeg var da jeg var i Oslo, men jeg satser på at en helt rolig helg vil hjelpe på sykdommen. Jeg har i alle fall ingen andre planer enn å tvangskose kattene i dag!

Jeg må nok holde meg til å se på arrangementet på TV'en i år, men jeg er stolt av at jeg har jobbet som frivillig (som billettør og toalettvasker, hehe) under World Cup! Dugnadsånden i Vikersund er virkelig helt fabelaktig!

Kattene hoppet opp i sengen min i morges! Det gjør meg virkelig lykkelig til sinns.

Nydelig vintervær utenfor! Med sol og klar himmel - selv om det ofte betyr mange kuldegrader. Det var rundt 13 minusgrader i formiddag, så jeg holder meg innendørs for å få bukt med forkjølelsen.

Mamma hadde lyst til å strikke en genser og et skjørt til meg, så vi har brukt formiddagen til å finne ut modell, farge og størrelse. Mamma er utrolig flink til å strikke, og jeg gleder meg til å se resultatet! Hun har allerede strikket et nydelig skjørt til meg, og jeg gleder meg til å vise det stolt frem når jeg bruker det! Tenk at hun vil strikke klær til meg! Jeg er virkelig heldig som har en så god og kjærlig mamma.

Skjørtet som mamma har strikket til meg. Det er jo helt nydelig!

Ønsker dere en nydelig helg!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!