Kvelden før operasjon!

Vet du hva? I dag innså jeg at det ikke er vits i å grue seg noe mer for morgendagen. Morgendagens operasjon ligger og venter på meg uansett hvor mye jeg vil eller ikke, og da er det unødvendig å kaste bort den siste dagen i forkant på å grue meg. Jeg ringte sykehuset igjen i dag, og jeg fikk vite at det skal både være en skopi i forbindelse med menisken som ligger løsrevet i kneet, men også en rekonstruksjon av korsbåndet. Min spontane reaksjon var at jeg ble glad! Så håper jeg kirurgen mener at dette er til det beste for meg.

Så, en liten sjekkliste før jeg går videre:
- Jeg har spist mitt (les: tvang i meg) siste kveldsmåltid før fastetiden frem til operasjon - checked!
- Jeg har drukket min siste drikkeflaske med vann før fastetiden frem til operasjon - checked!
- Jeg har besøkt mormor en siste gang før operasjon - checked!
- Jeg har hatt en siste harde treningsøkt for muskulaturen i beina - checked!
- Jeg har pakket bagen for morgendagen som jeg tar med meg hjem til Askerud etter sykehusoppholdet - checked!
- Jeg har fjernet neglelakk - checked!
- Jeg har satt frem krykkene, så jeg husker å ta dem med meg i morgen - checked!

Jeg mangler å få gjort:
-  Skrive ned spørsmål jeg må stille kirurgen før jeg blir lagt i narkose.

Dagen i dag har vært en skikkelig bra dag! Jeg har hatt det skikkelig bra i dag - jeg har faktisk ikke grått én gang! Det var virkelig smart av meg å fylle hele denne dagen, jeg har jo ikke rukket å tenke på hva som venter meg i morgen! Det som virkelig gjorde inntrykk på meg, var da mormor ønsket meg lykke til på operasjonen i morgen. Hukommelsen hennes er ikke på topp for tiden, og hun spør meg ofte fem ganger i løpet av besøket om samme ting. Jeg nevnte operasjonen min i begynnelsen av besøket og snakket litt om den da, men jeg regnet ikke med at hun ville huske det når jeg skulle dra. Likevel, da jeg ga henne en klem før jeg stakk, ønsket hun meg lykke til i morgen. Jeg ble helt rørt! Tenk at hun husket det!! Åh, så glad jeg er i mormor.

Dagen har gått i ett, og jeg hadde det virkelig så bra!! Jeg er virkelig velsignet med mange flotte og gode mennesker i livet mitt! Som bryr seg om meg og som ønsker meg alt vel. Åh, jeg er så heldig! Det har tikket inn flere meldinger på mobil og Facebook om lykkeønskninger for morgendagen! Det betyr så inderlig mye for meg! Tusen takk, kjære dere alle!

Jeg får vel legge meg nå - jeg skal jo ha alarmen på kl. 04:45 i ... natt. Det gjør vel ikke så mye fra eller til, jeg tror ikke jeg vil få mange timene med søvn i natt uansett. Jeg får jo sove under narkosen da, hehe.

Ha det fint så lenge, Oslo! Jeg drar hjem til mamma og pappa etter operasjonen, så jeg kan bli tatt godt vare på der. Tenke seg til! Jeg er jammen meg heldig som har denne muligheten!

Øyeblikksbilde: Prøver å holde meg positiv for morgendagen!

Send meg gjerne noen varme tanker for morgendagen!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!