It's your day.

En rolig formiddag i heimen, og Oddo og jeg sitter i hver vår stol med hver vår bok. Plutselig fikk jeg lyst til å sette på rolig bakgrunnsmusikk, og denne gangen ble det Yirumas "It's Your Day" som trakk det lengste strået.

"It's Your Day" - Yiruma.

"Hvilken dag er det i dag, da, Bella?", spør Oddo.
"Det er Bellas dag!", svarer jeg, før jeg legger til med litt mer ettertanke: "Hver dag er Bellas dag." Så begynte refleksjonen.

Jeg behøver ikke å legge skjul på at dette har vært en tung sommer og høst. Daglige kamper, mye smerter og mange tårer. Året 2017 er snart omme, og halvparten av året har vært preget av knesituasjonen min. Jeg har ofte tenkt at dette er et år som kommer til å bli husket for mine vonde og såre tanker, opplevelser og følelser knyttet til nettopp dette. Men det er jo ikke det jeg vil! Livet er for kort til å ha et slikt fokus. Hvert øyeblikk er til for å nytes, for de kommer aldri tilbake.

Det er jo mange gode minner jeg kan hente frem fra 2017 også. Jeg har tatt et tak i livet mitt, jeg har engasjert meg i noe som gjør livet mitt mer meningsfullt, og jeg opplever å ha mennesker rundt meg som jeg merker vil meg vel. Når jeg ligger her i sofaen i min komfortable stilling med en kopp kaffe mocca, spennende roman i hånden og min kjære ved min side, mens høstregnet skyller ned utenfor, skjønner jeg fort at dette er et øyeblikk jeg kan se tilbake på som et verdifullt minne.

Et tilfeldig øyeblikk som gir et verdifullt minne.

Hver dag er min dag! Hver dag er alles dag. Dagene som går kommer aldri tilbake, og det er opp til oss hva vi vil bruke dagene på. Jeg anbefaler derfor å fylle dagene med det du vil huske dem for.

- Bella.

"Det er en god sjanse for at dette øyeblikket blir et fint minne en dag. Så ta vare på det og verdsett det."
- Inspirasjon hentet fra Arne Næss.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!