Dag 4 postoperativt!

I natt sov jeg mye bedre enn natt til i går! Som du kanskje har fått med deg, har jeg fått rigget meg til en seng i stuen så jeg slipper å gå ned trappen og sove i den himmelhøye sengen min i kjelleren. Aberet med å sove i stuen er jo at vi har to katter her hjemme. De er egentlig ganske rolige og sover mesteparten av dagen, men i går merket jeg jo at det er om natten de våkner til live! Så de skapte et skikkelig kattetivoli her der de fór inn og ut og skrapte på verandadøren hele natten. I natt hadde vi katteluken oppe, så da kom de seg inn og ut uten hjelp. Det var deilig å få noen timer sammenhengende søvn igjen!

I morges klarte jeg å ta meg en dusj! Jeg lette tilbake i bloggarkivet og så at det var 4. dag etter operasjonen i 2014 hvor jeg også tok min første dusj, så jeg ligger à jour, hehe! Siden jeg har fått en gigantisk bandasje fjernet jeg denne da jeg skulle dusje. Jeg merket jeg var veldig spent på hva som ventet meg under! Ville det være et blodbad uten like? Ville hevelsen i kneet ha nådd over alle hauger? Til min store glede og lykke var synet av kneet under all bandasjen mye bedre enn jeg hadde turt å forvente!

Bandasje fra topp til tå!

Kneet under all bandasjen!


Jeg har satt opp et treningsprogram for meg selv for dagen, og jeg tror det er ganske så greit! Jeg skal gå frem og tilbake mellom stuen og kjøkkenet x5 og utføre tre serier av det! I går tok jeg to serier og merket det var god trening. I tillegg strekker jeg ut kneleddet, og det er også viktig trening. Det gir meg en sånn deilig-smerte uten at jeg klarer å beskrive det bedre. Men det gir meg også en ganske utmattende smerte, så jeg orker ikke så lenge av gangen. Likevel er jeg flinkere til å ta smertestillende nå enn i 2014 (mye sammenligning fra 2014 nå, merker jeg, hehe), så ikke bare orker jeg å gjøre mer trening, men humøret er også mer lystig! Nå sitter jeg på kjøkkenet sammen med mamma og pappa mens vi hører på julemusikk! Det er så SKIKKELIG koselig å være hjemme!! Ah, det er så skikkelig deilig å være meg.
 
I dag kom vinteren for tredje gang! Verdenen er virkelig vakker med dette hvite teppet over seg. Jeg har hørt at det er den sjuende gangen snøen kommer at den legger seg for godt, så vi får se hvor lenge denne holder. Lag en god dag for deg selv og alle rundt deg!
 
Øyeblikksbilde.
 
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!