5. dag postoperativt.

Aargh, klokken er ikke 12 enda, og jeg er allerede sliten etter alle smertene som kneet gir meg. Formen er ikke helt på topp og den konstante smerten er høy selv om jeg tok smertestillende for en time siden. Men nå har jeg i alle fall tatt kontakt med fysioterapeuten og skal ha første time på fredag! Han har jo vært min faste fysioterapeut i alle mine alle år med skader, så han vet godt hvem jeg er. Han avsluttet samtalen med å si: "Hvem var det jeg snakket med igjen, var det Anabel eller Analin?" Han sa til og med navnet mitt først! Hehe, små gleder i hverdagen.

Dagene snegler av gårde i sitt bedagelige tempo. Når klokken er 17 begynner jeg å grue meg til kl. 18 når jeg skal sette fragmin-sprøyten på meg selv. Da klokken var 16 i går begynte jeg allerede å grue meg til kl 17 for det er da jeg skulle begynne å grue meg til klokken 18, haha! Sprøyten er jo ikke spesielt vond, svir bare i 15 minutter i etterkant, men det er bare å overgå den høye terskelen å stikke den spisse nålen inn i huden min. I går tok det bare 3 minutter fra jeg holdt sprøyten til jeg satte den! Dagen før der tok det over 10 minutter. Det er jo fremgang!

Jeg tror jeg må legge meg igjen. Jeg er sliten og det gjør vondt å sitte. Treningen får jeg utsette til senere på dagen. Forresten! Jeg nevnte i forrige innlegg denne deilige smerten av å strekke kneet. Jeg tenkte litt på det, og det er egentlig ikke en god smerte. Det er bare at jeg vet hvordan den kjennes. Av alle operasjonssmertene jeg har, er denne smerten av å strekke kneet den jeg er mest kjent med siden den har jeg kjent på i hele høst. Den gir meg derfor en slags ... trygghet? Nei, jeg vet ikke helt. Vanskelig å forklare.

Nok om det. Jeg har for tiden hentet opp igjen Twitter! Jeg var aktiv for noen år siden, men la det til side. Nå tenkte jeg å komme i gang igjen! Hvis du er interessert, kan du finne profilen min HER.

Vi skrives!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!