Lørdagskos!

I dag har det vært så fint vær! Hva er vel bedre å bruke dagen til enn trening, skolearbeid og kvalitetstid med André?

I dag sov jeg uten alarm og våknet ikke før klokken 8! Tror jeg sov en time til etter det også! Jammen er det deilig å føle seg relativt uthvilt ved denne tiden siden jeg vanligvis står opp mellom 6 og 6:30 i hverdagene!

Ved formiddagstider stakk André og jeg og trente på ELIXIA. Jeg hadde slags gavekort på senteret, så han kan trene der nå og de to neste dagene også! Kjekt, det er jo hyggelig å ha noen å trene sammen med. De to andre korjentene jeg trente med i vårsemesteret, Birte og Kari, har avsluttet medlemsskapet der nå, så nå er det bare meg og ELIXIA igjen. Og André de to neste dagene, hehe.

Treningen gikk veldig fint! Jeg trente en del styrke for viktige muskelgrupper, og det var så godt!  Selv om vondt-smerteterskelen ble nådd og forbigått, er det bare bra i følge fysioterapeuten - så lenge smertene ikke vedvarer til i morgen. Og etter erfaring fra tidligere treningsøkter og egen opplevelse av treningen, tror jeg ikke det skal være et problem!

Etter at vi fikk kommet hjem på hybelen igjen og tatt en god dusj, stakk André hjem til seg selv mens jeg ble igjen for å få unnagjort litt skolearbeid. Jeg jobbet utrolig effektivt i tre timer og fikk kommet meg forbi flere sider med pensum! Det var herlig! Jeg ble likevel ikke helt ferdig, så jeg burde sette av studietid når jeg kommer til André også.

Jeg skal altså til André i kveld, og jeg er allerede på vei! Sammen skal vi lage en ny type middag som ei av jentene i korridoren min fortalte meg! Jeg merker jeg er spent på om vi får det til. Om det blir godt eller ikke, er det alltid like koselig å lage middag med André. Så skal kvelden avsluttes med skrekkfilmen Conjuring! Det skal bli spennende å se slik film igjen, det er så lenge siden nå. Samtidig har de en tendens til å skremme vannet ut av meg. En skrekkblandet fryd kan jeg vel kanskje kalle det!

Nå begynner jeg å bli t-banesyk, så det er nok på tide å følge med på....steinveggen ut av vinduet eller alle de andre menneskene her i den samme vognen som meg, hehe. Slenger til slutt ved et bilde av den flotte utsikten fra banestoppet. Jeg ønsker dere alle en nydelig lørdagsaften!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!