Eksamensdag nr 1: evaluering.

Flate, jeg rakk ikke hele planen. Jeg tenkte jeg skulle ha lest på bussen, men jeg ble helt grusomt reisesyk, så da gikk to timers reisevei bort til "ingenting". Etter å ha kommet hjem sammen med mamma og pappa, spist, sett den fantastiske oppussingen og ommøbleringen av hjemmet, spist kveldsmat og snakket om Frankriketuren og vist bildene, var det omsider på tide å komme i gang med skolearbeidet like før kl. 22. Det varte og det rakk, og jeg jobbet egentlig relativt bra - vil jeg si! - i tre timer. Da var jeg ferdig med de planlagte studiespørsmålene (herlighet, de var mye mer omfattende enn jeg hadde trodd; måtte "gjøre rede for" og "beskrive" en omtrent endeløs (føltes det som) rekke legemidler), kom jeg ikke i mål før klokken var 1 om natten.

Jeg rakk altså ikke:
- Besvare raskt studiespørsmålene til tema 1: legemiddelhåndtering; felleskatalogen.
- Lage kortere notater til  studiespørsmålene til tema 1 (selve eksamensnotatene): både  til generell farmakologi og lovverk.
- Lese igjennom Analins skriveoppgave.

Den første tror jeg ikke er nødvendig, jeg syns jeg har forstått felleskatalogen ganske greit. Jeg får se hvor god tid jeg har i morgen, det er iallfall ikke det jeg vil komme til å prioritere. De to siste må jeg komme meg igjennom, og da blir det bare mer å gjøre - i tillegg til nye planer.  Men jeg føler jeg klarer å fokusere bra her hjemme, og det er utrolig herlig! Jeg bare får håpe på at det holder seg i morgen også.

Så, til slutt, vil jeg bare ønske min André og hans gode kamerat, Erik, en god kveld i New York! Opplev noe gøy for meg også, da!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!