Helgen i bilder!

For én gangs skyld har jeg endelig vært flink til å dokumentere helgen! Så nå kommer helgen i bilder!


André og jeg lager middag med oppskrift fra Linda, ei jente jeg bor i korridor sammen med. Vi hadde ikke lag den før så vi var veldig spente på hvordan det ville bli! Middagen velger vi derfor å kalle "Grateng à la Linda"! Her har dere iallfall oppskriften:

Først skulle vi steke opp alle grønnsakene i en panne. Vi hadde løk, mais, broccoli, gulrøtter, paprika, purre og sikkert noen grønnsaker jeg har glemt for øyeblikket. mot slutten putter vi oppi en boks med finhakkede tomater og lar alt gryte i 2-3 minutter.

Deretter legger vi hele "vellingen" i en ildfast form...

....og strør fiskebiter over. Vi brukte laks, men her kan man jo selv velge hva man vil ha.

Deretter blander du creme fraîche med en boks med revet ost....

....før du putter det over hele greia. Det var vel rundt denne tiden det gikk opp for André og meg at dette ble en slags grateng! Deretter putter du alt i ovnen på 200 grader i rundt 25-35 minutter.

I mellomtiden kan du gjøre akkurat hva du vil! Du kan gjøre som André og spille et superskummelt dataspill....

....eller du kan gjøre som meg å gjøre skolearbeid! Spennende tema var det jo; lungesykdommer.

Etter rundt 30 minutter var den ferdig, og jeg må si at det så veldig godt ut! Jeg var veldig fornøyd med vår innsats på kjøkkenet!

Så var det endelig middagstid! Det var veldig god mat - og helt utrolig mektig! Kanskje ikke så merkelig når vi hadde oppi så mange grønnsaker. Dette skal gjentas!

SØNDAG!

Dagen begynte med kollokvie hos Fernanda! Vi jobbet rundt studiespørsmålene til tema 2; spesiell farmakologi til smerte. Utrolig spennende!

Kvelden gikk til skrekkfilmen "The conjuring" sammen med André! Utrolig nervepirrende og skummel, men jeg vil likevel driste meg til å si at jeg har sett verre (Insidious 2).

Her har vi den skrekkslagne dukken som heter - hold deg fast! - Annabelle! Det kommer en film nå i høst med nettopp denne dukken, og André vil såå gjerne ha meg med! Han sa til og med at han lover å sove hos meg hele uken etter kinofilmen! Haha, jeg vet ikke, jeg. Jeg tror virkelig ikke jeg tør. Ikke på kino i alle fall!

Nå skal jeg på skolen! God dag alle sammen!
- Bella.

Kommentarer

  1. Så flinke dere er! :) Så deilig ut!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for det, Analin! :) Det var veldig mektig og godt!

      Slett
  2. jeg tror den kommer på kino i starten av oktober. Så vet du det. Jeg kan ta meg av billettbestilling, så det skal du ikke tenke på!
    - Andre´

    SvarSlett
    Svar
    1. Drøm videre, min kjære! It's never gonna happen!

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!