Vikersundbakken - checked!

Hei, alle mine kjære lesere! Nå begynner det å bli en god stund siden jeg har skrevet, og det beklager jeg. Jeg føler det er lite å skrive om av det som jeg fyller dagene med. Ikke at det er kjedelig, så absolutt ikke! Det er bare det samme som skjer hver dag; om det er å dra på jobb, trene, treffe venner eller slappe av hjemme. Slik går dagene, men jeg syns det er helt topp!

I dag gikk jeg trappene opp Vikersundbakken - altså verdens største skiflyvningsbakke! Det har jeg ikke gjort siden i fjor sommer, og jeg merket det var hard trening. Likevel tok jeg ingen pauser på veien, og jeg gikk uten stopp! Tiden min ble på 12.25, og det er vel helt greit. Jeg håper jeg får tatt meg turen dit senere også, slik at jeg kan prøve å forbedre tiden min!

Jeg valgte å gå veien ned igjen - aldri om knærne mine hadde klart trappene ned slik som de skjelver! Knærne skalv jo til og med greit mye i nedoverbakken (det er ganske bratte partier noen steder). På den måten blir det faktisk god trening for stabiliteten i knærne mine også! Kjempemessig. Turen ned tok i underkant av 30 min.

Vel, i morgen har jeg fri fra jobb, men jeg må likevel stå tidlig opp. Jeg skal nemlig være med på en ny "felle" - kanskje du skjønner hva jeg mener? Hvis ikke, går det for så vidt greit; jeg skriver sikkert litt om den i morgen, hehe. Anyway, denne gangen er det jeg som skal være aktiv, og jeg vet nesten ikke om jeg gleder meg eller gruer meg. Jeg er redd for å feile og mislykkes! På den andre siden; det er jo opplevelsen som teller, sant? Og uansett utfall vil det jo sikkert bli moro likevel! Det har det jo vært de andre gangene, hehe.

Sshh, it will be our secret! No one has to know - until tomorrow. . .

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!