Oppdatering!

Hei igjen! Nå har det visst blitt en god stund siden jeg har blogget, men dataen har virkelig fått minsteprioritet de siste dagene. Jeg har vært på jobb omtrent hver dag, samt at jeg har prøvd å trene så ofte som mulig, og det har medført til at når jeg kommer hjem er jeg så sliten at jeg ikke orker å gjøre mer enn å sovne i solen. Joda, det har jo vært tropevarme her hjemme helt siden jeg kom hjem fra Tyskland- virker det som - og da syns jeg det er lite gøy å sitte inne og sture når jeg kan være ute og nyte solvarmen! I tillegg vil jeg også bruke så mye tid som mulig med naboene mine; mine gode venner.

Anyway, dette innlegget vil inneholde noen hverdagslige og bemerkelsesverdige saker som har hendt i livet mitt! Jeg har prøvd å ta noen bilder fra dagene mine, slik at du ville få et lite innblikk i hvordan livet mitt har vært de siste dagene.

Aller først vil jeg fortelle månedens største og gledelige nyhet; JEG KOM INN PÅ DIAKONHJEMMET HØGSKOLE!!! Mitt førstevalg! Herlighet, for en glad-nyhet! Jeg nevnte det på en status på Facebook, og den har fått 114 likes! Det er rekord for popularitet for min del, så det var jo egentlig litt stort! Joda, det er enkelt å bare trykke 'like', men det betydde faktisk mye for me! Likevel druknet nyheten i en annen trist nyhet som endte i tårer og sorg samme kveld. Men det er ikke tid for å skrive om det - ikke enda. Du ville ikke ha forstått det.

Analin og jeg har også tilbrakt mye tid sammen; vi har snakket sammen om alt og ingenting, og det har vært veldig koselig! Jeg kan huske at vi bare for noen år siden var litt distanserte fra hverandre, men ettersom årene går, kommer vi bare nærmere og nærmere hverandre. Det er godt å ha en tvilling - spesielt når den utfyller tomrommet du har inne i deg. Det er faktisk en helt spesiell følelse som jeg vil tro at ingen andre enn tvillinger selv vil kunne forstå.

Vi er litt sånn glade i hverandre, da.

Det har altså vært så strålende vær de siste dagene, og jeg har tilbrakt mye tid på verandaen. Plutselig en dag fortalte mamma at hun ikke syntes verandaen så ut, men det hadde jeg aldri tenkt over. Greit nok; verandaen har hatt sine bedre år, men for meg betyr verandaen den samme uansett hvordan den ser ut: Verandaen vekker frem de nydelige minnene fra sene sommerkvelder med hyggelige selskap fra egen familie og nabofamilien, gjerne over det tradisjonelle kortspillet "Tress & Flush". Likevel bestemte mamma seg for å ta turen til Vikersund for å handle noen fine blomster til verandaen, og jeg ble med henne. Resultatet ble veldig fint, og selv om jeg ikke ble "mer glad" i verandaen på grunn av denne pyntingen, må jeg jo innrømme verandaen ble en større fryd for øyet.

Sommer er: Hyggelig selskap på vår gode veranda!

....gjerne over et slag kortspill i solnedgangen.

I tillegg har jeg satt av tid til trening. Jeg har funnet meg en god intervalltrening her hjemme hvor jeg løper opp en bratt, liten bakke og går ned en litt lengre, men slakere bakke. Når jeg får løpt den noen runder, blir det faktisk ganske hardt! Deretter pleier jeg å trene noen styrke- og stabilitetsøvelser for knærne. Det gjelder jo å gjøre beina så sterke som mulig før operasjon. Det var en gang jeg prøvde å sykle til jobb, men det medførte til at jeg måtte stå opp klokka 5 om morgenen (les: natten), og selv om jeg bare jobbet kortvakt (5 timer), var jeg utslitt både på jobb og da jeg kom hjem at det ble bare med den ene gangen, haha.

Soloppgang klokka 6 om morgenen; fint vær å sykle i!

Likevel har jeg brukt litt tid til egne interesser også, som oftest når det er overskyet eller når jeg er sliten rett etter jobb. Jeg har igjen begynt å se på tv-serien "Little House on the Prarie"; en helt fantastisk nydelig familieserie som handler om en familie som bor på en gård. Episodene inneholder så gode moraler, og det er ikke sjelden jeg feller en rørende tåre når jeg ser på dem. De, kanskje spesielt Charles Ingalls, har blitt et forbilde for meg. Ellers bruker jeg også tid på å se en tv-serie som heter "Det var en gang...livet" som handler om kroppens anatomi. Jeg låner den av ei utrolig hyggelig kollega på jobben, og den er så interessant! Dette er barne-tv, men all innholdet er fakta, og det er artig demonstrert med levende organismer, celler og næringsstoffer. Jeg har både lært og repetert mye fra videregående nå, og jeg tar notater mens jeg ser på episodene. Det er jo godt å være litt forberedt når jeg begynner på sykepleien, hehe! Jeg leser også i Bibelen, og for tiden er det også veldig spennende! Jeg har kommet til Ruts bok i "Det Gamle Testamentet", og - hvis jeg har oppfattet det riktig - virker Rut som ei veldig hyggelig og god jente. Jeg leser Johannesevangeliet fra "Det Nye Testamente", og det er jo spennende det også. Det er nok bare det at det ikke er nytt for meg siden jeg har lest det minst to ganger tidligere, hehe.

Har virkelig lagt min elsk til denne tv-serien; 
anbefales på det sterkeste!

Nå kommer Iselin straks bort, så jeg får komme meg opp og ut på verandaen nå! Jeg hadde forresten min siste arbeidsvakt på jobben i dag for denne sommeren! Selv om det har vært veldig greit å jobbe, merker jeg det skal bli godt å få litt ferie nå. Nå har hun kommet, så nå må jeg opp! Vi snakkes plutselig igjen!

- Bella.


"People say you don't know what you've got till it's gone. The truth is, you knew excactly what you had; you just thought you'd never lose it."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!