Bilder av min nye hybel i Oslo!

Nå eier jeg praktisk talt hybelen min i Oslo! Vi har kommet inn i juli-måned, så jeg har fått nøklene til både hybelen, postkassen, kjellerboden og brikken for å komme inn i selve blokken! Åh, dette er så spennende. Tenk at jeg nå kan få post sendt til adressen min i Oslo!

I går hadde jeg fri, så både mamma og jeg stakk til Oslo med noen saker og ting som jeg skulle ha på hybelen. Vi dro først innom eiendomsavdelingen hvor jeg møtte ei veldig hyggelig dame som ga meg nøklene og noen viktige papirer jeg måtte lese og fylle ut angående hybelen. Deretter dro vi videre til hybelen. Da vi endelig ankom utgangsdøren til blokken jeg har hybel, var tiden inne for min hybelhistories første store øyeblikk; å låse opp døren med egen nøkkelbrikke! Mens jeg setter fra meg eskene jeg hadde i hendene og famler etter nøklene i lommen, kommer det plutselig ei dame som åpner døren fra innvendig. Mamma holder døren og nikker et lite 'takk' til damen når hun går forbi oss, og med en liten form for skuffelse etter å ha gått glipp av hybelhistoriens første viktige hendelse, stikker vi inn.

Rett innenfor møtte postkassene oss, og da kom jeg på at jeg kunne jo sette på navnelappen jeg hadde fått fra eiendomsavdelingen på postkassen min! Etter å ha funnet frem navnelappen, måtte vi finne riktig postkasse. Til min store overraskelse fant jeg meg selv usikker på hva romnummeret mitt var! Vi måtte faktisk sjekke i leiekontrakten for å finne ut hvilken postkasse jeg skulle feste navnet mitt på, haha! Jaja, slik kan det jo også gå!

Postkassen min!

Etter å ha gått opp til 2. etasje (men egentlig gått opp tre etasjer), fant vi omsider rommet mitt. Joda, jeg failet også med å finne frem her, jeg, hehe.. Uansett; her kan du se noen bilder av rommet mitt som jeg skal oppholde meg til neste år!

Rommet mitt!

Jeg har til og med egen vask!

Skap og en skohylle som jeg fikk av forrige leietaker! 
Dette ligger på motsatt side av vasken.

Klesskapet mitt. Kanskje du skimter vasken ved utgangsdøren? Rommets 
konstruksjon er faktisk ganske lik romkonstruksjonen på Haugetun Folkehøyskole!

Utsikt fra vinduet mitt!

Vi tok ikke med oss så altfor mye på vårt første flyttelass; det ble bare noen esker og poser. Det neste flyttelasset blir nok større; jeg har fått en seng av tante - som egentlig hun har fått av oss, jeg har funnet et fint skrivebord jeg skal kjøpe på IKEA, og jeg må nok også få kjøpt meg noen hyller etter hvert. Dette kommer til å bli så bra!

Det var altså noen bilder av hybelrommet mitt. Ikke store greiene, det kommer nok et senere oppdatert innlegg når møblene er kommet på plass! Så stay tuned - fortsettelse følger!

- Bella.

Kommentarer

  1. :D Du må komme på besøk på hybelen en gang slik at du får se hvordan det er der!!:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!