Oppsummering juni 2013

Månedens høydepunkt: Å endelig komme ordentlig i gang med treningen igjen! Og å være med på Tysklandsturné med Heggen Gospel.

Månedens nedtur: At jeg likevel skulle klare å få tilbakeslag på turneen. Både med tanke på kneskaden, betennelse i munnen og selvfølelsen.

Månedens komplimenter:

"Det er bra du er med på turneen, fordi du lager så god stemning!"

"Det er så godt å se på deg, fordi stråler og smiler alltid! Selv når det blir roligere sanger og de fleste dabber av med smilingen, gjør ikke du det!" (etter en konsert)

"Du er så søt på scenen! Du smiler alltid! Hvis det er noen jeg kan få energi fra, er det å se på deg."

Var også en annen gang jeg fikk en klem fra en og igjen ble rost av utstrålingen min fra scenen.

Månedens bibelvers: I de siste har jeg lest mye fra evangeliet etter Lukas, og jeg merker jeg blir utrolig fascinert og imponert over alle lignelsene og det Jesus forteller menneskene. Her kunne jeg ha trukket frem mange favorittvers, men jeg skal fremheve et lite skrift som jeg syns var veldig bra:

"Og han sa til dem: Dere er slike som rettferdiggjør seg selv i menneskenes øyne, men Gud kjenner hjertene deres. For det som mennesker akter høyt er en styggedom i Guds øyne." - Luk 16,15

Månedens modigste hendelse: Da jeg fortalte en venn som betyr utrolig mye for meg om meg og mitt i tilknytning til et annet tema. Egentlig skulle jeg ha gjort det for lenge siden, men jeg har ikke turt. Det føltes veldig godt å endelig ha gjort det, jeg håper bare det ikke har ødelagt noenting.

Månedens pinligste hendelse: På turneen: Etter at Iselin og jeg hadde sagt 'god natt' til vertsfamilien og gått opp for kvelden, hadde vi glemt å avtale frokosttiden for neste dag. Jeg måtte ned igjen og snakke med vertsfamilien - og alle gjestene i baren som ble lyttende til samtalen vår. Verken jeg eller vertsforeldrene snakker flytende engelsk, så det tok litt tid før vi forstod hverandre. Da jeg gikk opp igjen hørte jeg gutta bakerst i baren le av hele situasjonen. Maks kleint.

Månedens gullkorn: Legger ved to fra turneen, jeg!

Me: "I started in the choir for 7-8 years ago."
Host guy: "Oh, so you started when you were 8-9 years old then?"

Host guy: "Don't you like water with gas (kullsyre)? Are you a vegetarian?"

Jeg har dilla på: Å få trent mest mulig før turneen.

Månedens mest spilte låt: Alle turnésangene! Kanskje aller mest "Champion" - for en glad-låt!

Låten "Champion" vi sang på turneen! Man kan jo 
ikke la være å smile når man hører denne sangen!


Månedens mest leste blogginnlegg: "MUNTLIG EKSAMEN!". Den hadde langt over dobbelt så mange hits som innlegget som lå som nummer 2 -  som jeg hadde forventet meg.

Månedens bilde:

"Før-vi-drar-på-turné"-konserten i Modum Kulturhus!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!