God balanse, visst!

For noen innlegg tilbake fortalte jeg om da fysioterapeuten fant et bilde av "meg", og nå tenkte jeg å vise dere dette bildet. Husk at fra avstand liknet det faktisk så mye at til og med jeg trodde det var meg!


Da jeg så nærmere i avisen, fant jeg ut at det faktisk var et bilde av meg i avisen! Det var en liten tekst om oss i Heggen Gospel siden vi har konserter i dag (VI HAR KONSERTER I DAG!!) og drar til Tyskland i morgen. Et ganske lite bilde av selve gospelkoret, men likevel var jeg ganske tydelig!

Jeg tok en rød ring rundt meg selv!


Apropos fysioterapeuten min; jeg hadde min siste time hos ham denne torsdag for tre dager siden. Det ble en utrolig fin time! Vi valgte å ikke ta i bruk beinpresseren, for den skulle jeg trene på ELIXIA senere samme dag. Jeg fikk meg derimot andre øvelser for balansen. Erik og jeg stod på ett bein på hver vår balansepute og kastet en ball mellom oss. Hensikten var å stå lengst uten av falle av. Veldig grei balansetrening. Deretter prøvde vi en ny variasjon. Jeg skulle fortsatt stå på ett bein på en balansepute, men nå skulle jeg også sparke ballen tilbake til Erik med den andre foten. Alle ballene han kastet til meg kom så å si kontrollert tilbake i hendene hans, og han ble veldig imponert! Han sa til og med at jeg hadde bedre balanse enn A-lagsspillerne han hadde hatt inne hos seg!! Det var jo utrolig stas å høre, da!

Nå må jeg stikke og dusje, Heggen Gospel skal ha konserter i dag! Ønsk oss lykke til - jeg gleder meg!!

- Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!