Spontan hvilepuls.

I kveld arrangerte jeg hvilepuls igjen, siden morgendagens hvilepuls uteblir pga "Input"; et annet kristent møte. Denne samlingen ble gjort veldig spontant, i og med at jeg verken hadde nevnt det på noen morgensamlinger tidligere eller hengt opp en lapp om det. Da det var ett kvarter før hvilpeuls skulle settes i gang, tok jeg med meg dataen, de nye høyttalerne jeg kjøpte i Polen, bønneboken og blyanten min, og skyndte jeg meg inn på rommet til Cristina. Hun satt og så på en Blåfjell-episode (bombe?! hehe), så jeg minte henne på at det straks var hvilepuls i kapellet. Deretter hastet jeg meg inn på fellesarealene og internatkorridorene for å fortelle at det var hvilepuls før jeg fikk tak i nøkkelen som åpnet kapellet.

Vel fremme fikk jeg rigget meg til før de andre kom; jeg satte frem lysgloben, tente stearin- og telys og rigget til den rolige musikklisten min på Spotify som er spesielt egnet for en samling med hvilepuls. Etter hvert kom det noen inn, og vi ble faktisk hele fem stk til sammen! Der var mange av de samme som alltid pleier å være med, men det kom også ei som ikke har vært her så ofte, og det gledet meg stort. Alt i alt skal jeg ærlig talt innrømme jeg var imponert over at det kom så "mange" på så kort varsel!

Da alle var samlet, tenkte jeg at det ville være fint å starte med en forbønn før vi satte på musikken. Jeg vet jeg ikke har bedt høyt slik veldig mye tidligere (hvor altså jeg leder an bønnen), så jeg vet jeg ikke er så flink på det. Likevel er dette noe jeg virkelig ønsker å bli bedre på, så jeg bet i meg frykten som fortalte meg hvor ille dette kunne gå, og hoppet ut i det. Først spurte jeg om det var noe de enkelte hadde lyst til å be om eller for, før vi begynte å be felles. Det gikk faktisk veldig greit - ingen kom og klagde på det i ettertid i alle fall, hehe - så jeg ble vel fornøyd. Det var iallfall greit nok til å være kanskje den første gangen jeg har ledet bønnen slik.

Så var det tid for å høre på musikk. Jeg satte på spillelisten og begynte å skrive i bønneboken min. Kveldens  bønn ble ikke så lang som den kan ha en tendens til å bli, men det kan faktisk på noen måter være et godt tegn. Før vi avsluttet samlingen satte jeg på "Velsignelsen", og jeg la meg ned og lyttet til sangen som jeg har fått et spesielt nært forhold til på grunn av denne fantastiske folkehøyskolen. Da sangen var over var de fleste gått, stakk også jeg tilbake til hovedbygget etter en stund, vel fornøyd med hvordan dagen ble. Nå er jeg klar for en ny uke med nye muligheter, og jeg føler meg i stand til å møte nye utfordringer med et åpent sinn og godt mot!

- Bella.

PS: Hvis du skulle lure, har jeg tatt vekk noen av blogginnleggene jeg skrev i fjor, altså de som innebærer arrangementer vi hadde her på skolen i fjor (eks Halloween, utkledningsuken..). Det har vært noen av året elever som har fortalt meg at de har lest disse blogginnleggene, og da er det jo litt kjipt hvis vi skal ha dette senere dette skoleåret. Men, hm, "fortvil" ikke; jeg publiserer dem igjen så snart tiden det er gunstig å gjøre det, hehe. Ha en god natt!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!