Oppsummering september 2012

Månedens høydepunkt:
* Å kunne være tilbake på Haugetun Folkehøyskole!
* Å kunne finne meg selv i sprudlende humør flesteparten av dagene
* Å føle meg så verdsatt som mine venner (både elever og "kolleger"!) her på skolen daglig får meg til å føle
* Å allerede funnet meg noen gode venner jeg trives godt sammen med
* Å ha funnet en så fantastisk god venninne i Cristina

Månedens nedtur:
* Å føle jeg har mistet kontakten med en som betyr veldig mye for meg. Hun gjorde iallfall det i fjor
* Det at jeg har gruet meg så inderlig mye til sponsorløpet

Månedens komplimenter: Jeg har vært utrolig dårlig på å ta vare på de jeg har fått denne måneden; jeg har lagret dem på mange forskjellige steder. Jeg kommer sterkere tilbake på dette feltet senere.

"Du må bare synge ut og ha troen på deg selv, for du har en utrolig bra stemme! Og vibrasjonen i stemmen din... Den er så bra! Du må ta til deg det jeg sier, for jeg mener det virkelig!"

"Glad i deg, Anabel."

"Jeg skjønner ikke hvorfor du har et halskjede med en skilpadde, for det representerer jo ikke deg! Du er jo ikke så treg akkurat."

Månedens ord: Jeg likte veldig godt ordene Bernt hadde den 11.09. Jeg har nevnt den på bloggen min tidligere, men jeg nevner den igjen nå:

"Dere har hørt det er sagt: 'Øye for øye og tann for tann.' Men jeg sier dere: Sett dere ikke til motverge mot den som gjør ondt mot dere. Om noen slår deg på høyre kinn, så vend også det andre til. Vil noen saksøke deg og ta skjorten din, så la ham få kappen også. Om noen tvinger deg til å følge med én mil, så gå to med ham. Gi til den som ber deg, og vend ikke ryggen til den som vil låne av deg."
- Luk 5,38-42.

Om det er noen som gjør deg noe ondt, så hjelper det ikke å ta igjen med samme mynt. For det første tar det unødvendig mye av tiden din, og for det andre; hvis du ikke gjør noe motstand, må jo vedkommende etter hvert bli lei av å gjøre det mot deg siden det ikke bryr deg. Da vil det etter hvert gå over, og du kan ha god samvittighet for det.

Månedens modigste hendelse: Å si ifra på noe jeg vanligis ikke pleier å si ifra på. Men nå kan det hende jeg klarer, ved hjelp av eget initiativ og mot og ved at noen andre også er oppmerksomme på det, at jeg kan utvikle meg i en positiv retning i forhold til dette.

Månedens latterkick: Jeg tror ikke jeg har ledd kraftig denne måneden - jeg har heller hatt mange små. Når jeg befinner meg rundt om på skolen i det fantastiske humøret jeg kan finne meg selv i, er det faktisk ikke mye som skal til for å få meg til å få meg til å stråle!

Jeg har dilla på: Å kunne føle at jeg er god nok.

Månedens mest spilte låt: "What love really means" med Tone Charlotte, ei nydelig jente i klassen min. Du kan høre den HER. Det er nok ikke den som er mest spilt, men det er likevel denne låten jeg vil fremheve denne måneden, for jeg liker den så godt. Ps: Lytt til sangteksten!

- Bella.

Kommentarer

  1. HAHAHA, døde litt da jeg leste om skilpaddehistorien din, Anabel! :D Kanskje kke et veldig godt sjakktrekk av meg å lese dette blogginnlegget på et relativt stille rom på biblioteket..

    SvarSlett
  2. Hehe, såpass!! Aw, så moro:) Jeg savner deg, jeg. Jeg gleder meg masse til å se deg igjen - når den tid kommer!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!