3. reisebrev fra Polen 2012!


Denne morgenen var det ganske skiftende vær, men da vi forlot hotellrommet var det opphold, så vi satset på det beste! Her nyter jeg utsikten fra hotellrommet blant de siste gangene. Det er nok ikke ofte jeg får en slik vakker utsikt fra et hotellvindu.


Dagens største ekskursjon (for min del) var å være på "Akwarium Gdynski" hvor vi så mange rare og morsomme fiskearter m.m. Dessverre var det lite strøm igjen på kameraet, noe som medfører at det gir dårlig kvalitet til bildene, så det forklarer hvorfor ikke bildene er helt på topp og hvorfor ikke dette innlegget ikke inneholder like mange bilder som de forrige innleggene.


Denne stakkars alligatoren (krokodillen?) hadde ikke så mye plass å være på, og ikke så den særlig glad ut heller - jeg fikk så vondt av den! Da jeg så alligatoren, fikk jeg store flash backs fra da jeg holdt en levende alligator i New Orleans tidligere i år med den forrige SSS-klassen min! For en tur, jeg kommer aldri til å glemme den - ikke Heidi heller, regner jeg med, hehe.


Gøyal skilpadde! ...


Denne sjøstjerna fant jeg ironisk interessant! Jeg stirret faktisk på den i flere minutter.


Denne måtte jeg jo bare ta bilde av! Vi har nemlig en liknende søplekasse hjemme på Furumo svømmehall, så det var jo nesten som å være hjemme, hehe.


Så var det tid for å bevege oss videre - og det var hér regnværet begynte for fullt! Der mamma og jeg sammen løp under den samme lille paraplyen som var halvveis ødelagt, sier det seg selv at jeg ble kjempevåt. Jeg som allerede frøs mye fra før av, ble både våt og klam i tillegg - som igjen resulterte i at kroppen ble tilført enda mer kulde. Neste mål var at vi skulle få massasje og pedi- og manikyrbehandling, så det var det som var den eneste drivkraften som fikk meg til å gå det neste skrittet bortover...bare vi fant adressen skulle alt gå bra igjen...

Omsider kom vi frem, og vi måtte bestille time. Og da fikk vi vite at det bare var to ledige timer. Jeg visste at mamma ønsket dette inderlig - det var jo egentlig på grunn av henne at vi kom hit - samt at tante sikkert også ville dette, kanskje også mer enn meg. Derfor lot jeg dem få disse timene (og da mener jeg TIMENE). Vi hadde litt tid før timene deres startet, så vi stakk inn på en restaurant like i nærheten og spiste middag. Etter en stund måtte de stikke for å rekke timen sin, og da ble jeg igjen ved bordet vårt. Jeg må ha sett ganske så ensom ut der jeg satt slik for meg selv - det var iallfall et par andre gjester som stadig så bort på meg. Men jeg hadde det fint, jeg. Jeg brukte tiden til å skrive litt i dagboken min på mobilen, noe som gjorde veldig godt, og jeg øvde videre på sangene til Kolibrikongen-musikalen. Plutselig var timen gått, og tante og mamma kom tilbake, vel fornøyde med timen sin.
 


Deretter stakk vi innom noen butikker hvor vi kjøpte noen ting og tang før vi stakk tilbake til hotellet. Dette ble en slakk dag, men det var egentlig veldig greit. Tilbake på hotellet så vi den siste filmen tante hadde tatt med; "Descendants" tror jeg den het, og jeg vil si det var en veldig rørende film. Nå er klokka for én gangs skyld før midnatt, så jeg tenker jeg stopper den her. Uansett må jeg pakke, for vi vender snuten hjemover allerede i morgen formiddag. Jeg har hatt en utrolig koselig og morsom tur sammen med tante og mamma hvor jeg har opplevd litt av hvert - men jeg må virkelig innrømme det skal bli godt å komme tilbake igjen til Haugetun Folkehøyskole.

- Bella.

Kommentarer

  1. Haha, tenkte på Furumo jeg også da jeg så den søplekassa! :)
    Åå, du er så omtenksom og generøs Anabel! :) God tur hjem i dag, vi sees om ikke så lenge!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!