Oppdatering på Haugetunsiden

G'morning!

Jeg har vært veldig dårlig på å legge ut linker fra Haugetunsiden lately, og det beklager jeg. Siden det nærmer seg den siste tiden her på folkehøyskolen, velger jeg heller å sosialisere meg sammen med vennene mine her fremfor å tilbringe tid sammen med dataen. Dessuten har det vært sole-seg-vær nede i Fredrikstad, så jeg har tilbrakt flere late timer i solveggen, hehe! Nå har jeg påskeferie og er hjemme i Modum, så nå tar jeg meg tid til å skvære opp med dataen igjen. Her kommer ukerevyene i alle fall, og dere kan ta del i hva jeg, blant de andre 105 (?) elevene på Haugetun Folkehøyskole, får æren av å oppleve hver dag på skolen vår! For å komme til linken, trykk på "uke **".


Uke 11: Her står det litt om lørdagen klassen min arrangerte for skolen og sangskriving med Maria Mohn.
Uke 12: Her står det litt om Puls' og vår klasses tur til sjøen, ved navn Mærrapanna.
Uke 13: Påskeuken! Utrolig fin uke, og her er det også et bilde av meg når jeg oppdager en viktig detalj under rebusløpet "I påskeharens rede"!


Som jeg nevnte så smått i forrige innlegg, skal jeg til USA neste uke - neste uke!! Jeg drar på tirsdag! Jeg tror ikke det helt har gått opp for meg enda - jeg har vært sånn i ekstase rundt det at jeg faktisk ble en av de fem heldige stipendiatene til neste år, hehe. Dette er en tur sammen med SSS-klassen min, samt pulsklassen, og vi skal både til New York og New Orleans. Jeg gleder meg! Og ikke nok med det, skal vi til Frankrike også - til Paris!! Vel, det er på en mellomlanding på vei hjem, så vi er der bare i rundt 40 minutter, tror jeg. Men likevel; jeg skal til Paris! Turen kan jo ikke bli noe annet enn bra!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Kom til Jesus!