Vondt i brystet, øm i pannen, støl i bein og armer...

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en treningsøkt for mage og rygg på ELIXIA, og jeg merket fort at jeg var kjempestøl i beina (spesielt lysken) under økten. Tidligere i dag trente jeg greit hardt for bryst og armer, så det kommer jeg nok til å kjenne passe bra i morgen. I tillegg har jeg vondt i ribbeina i magen. Jeg er seriøst sliten i kroppen, og det er bare tirsdag!

Jeg merker også at jeg har fått noen sykdomssymptomer igjen. Det verste er egentlig sår hals, men har også merket tegn til hodepine ved løping eller mye støy. Selv om jeg har vært flink til å bruke skjerf, jeg har nesten tømt en hel doc-pose bare i dag, og jeg tar c-vitamin-piller - til og med mer enn anbefalt dosering (det er ikke så ille, altså... tror jeg), ser det ikke ut til at noe funker. Immunforsvaret mitt velger å være vrang mot meg.

Og da lurer jeg; går det egentlig an å trene opp immuforsvaret til å bli bedre? Jeg har nemlig følelsen av at det ligger ganske langt nede hos meg.

I morgen tidlig skal jeg igjen ha en treningsøkt på ELIXIA, denne gangen skadeforebyggende trening for beina. Jeg har ikke satt opp noen annen trening på kvelden, men kanskje jeg får presset inn en utholdenhetsøkt hjemme? Hvis jeg orker - det får tiden vise.

Ha en fin kveld!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!