Høstferiens gang.

Høstferien er nå over, og det er bare igjen en liten helg før skolen er i gang igjen. Jeg er utrolig fornøyd med hva jeg har fått utrettet denne lille ferieuken! Helgen etter skoleslutt, gjorde jeg ingenting (altså, jeg hadde ingenting over meg). Flate, det var deilig! Som jeg trengte det. Jeg lærte meg forresten "Dire, Dire Docks" på orgelet den søndagen, noe som jeg faktisk har drevet med hele ferien. Jeg overrasket virkelig meg selv ved å mestre dette! Jeg kan den ikke feilfritt enda, men jeg er ikke ferdig utlært heller - jeg må bare terpe litt mer, hehe.

June sminket meg..!

Ellers har jeg møtt noen venner jeg ikke har sett på år og dag; mine filippinske venner i Asker; June & Emilie (fra mandag-tirsdag). Ahh, som jeg digger dem! Og så har jeg besøkt mormor (onsdag), og tremenningen min Silje kom over til Analin og meg sist torsdag og overnattet til fredag - utrolig gøy å bli kjent med henne! Å utvide min kjennskap til familiekretsen min sier jeg selvfølgelig ikke nei takk til! På fredag kveld fikk vi besøk av familien til Analins kjæreste. Utrolig herlig familie, altså!!

Nikolas og Analin!

Jeg har også fått trent litt. Det var fotballtrening på torsdag; første gang med vår nye trener; Simen. Det tror jeg faktisk kan bli bra! Det virket i alle fall som om han hadde opplegget klart for oss, hehe. Og så har jeg hatt noen hjemmetreninger når jeg har hatt tid (joggeturer eller sykling og styrke nede i kjellerstuen). Uheldigvis eier jeg ikke stor motivasjon til å trene hjemme (jeg er nok blitt litt bortskjemt med ELIXIA, hehe...), men det gikk faktisk veldig greit disse gangene. Mamma og pappa skulle til Hønefoss i dag, så de spurte om jeg ville være med så jeg kunne trene på ELIXIA. Men etter mye om og men måtte jeg takke nei; jeg måtte prioritere lekser.

Så ja, det er det som har skjedd denne uken. Nå har jeg akkurat lest igjennom kapittelet tester i treningslære og skrevet notater til kapittelet. Helt fantastisk interessant! Jeg elsker dette faget - jeg tror det er et av de mest interessante fagene jeg noen gang har hatt, og som jeg vil ha utbytte av etter endt skolegang også!

Jeg får komme i gang med å lesingen. Analin og jeg skal arrangere en ny Friends-maraton i kveld. Jeg gleder meg til å se igjen mine gode venner!

Hva har du gjort i høstferien hvis du har hatt det?

Peace out!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!