Mysterium!

Da jeg kom hjem til Askerud Gård etter ukens Hønefoss-opphold på fredag, ga mamma og pappa oss posten som hadde kommet til meg i løpet av uken. Det var en brosjyre til en folkehøgskole jeg hadde funnet litt interessant, en konvolutt med skattekortet mitt og en bok. Boken het "Slektenes Håp", og handlet om kristendommen. Hvem var avsenderen? Jeg lette i boka, men det var ingen ting som kunne hjelpe oss å tyde hvem denne boken var fra. Boka kunne jo ha vært til mamma eller pappa også, men siden Analin og jeg har hatt om kristendommen på skolen, valgte vi å tro at den var til oss.

Derfor har jeg forhørt meg litt rundt om hvem som kan ha lagt den i postkassen vår. Jeg sendte først melding til Sunniva, ei god venninne av meg, for hun pleier å legge blader i postkassen vår noen ganger. Men jeg trodde egentlig ikke det; hvorfor skulle hun ha gjort det? Jeg fikk senere svar tilbake at det ikke var henne. Hadde jo egentlig regnet med det. Deretter kom Analin og jeg på at vi hadde kontaktet flere prester i Modum angående spørsmål rundt kristendommen (vi hadde prøve på skolen om dette temaet på tirsdag og jobbet med noen oppgaver om dette på fredag), så jeg sendte i tillegg melding til disse prestene. Nå var jeg nesten sikker på at vi hadde funnet avsenderen. Men jeg fikk svar tilbake at det ikke var fra dem. Nå har jeg virkelig ingen anelse om hvem som kan ha gjort dette. Kanskje noen har lagt boka i feil postkasse? Kanskje boka ikke var ment til meg likevel? Jeg syns bare det var et så bra sammentreff at jeg har om kristendommen på skolen nå, og så plutselig ligger denne boka i postkassen... Hva tror du?


Er det du eller vet du hvem som har lagt denne boka i postkassen vår?

Ha en fin dag!
~ Bella :)

Kommentarer

  1. SV: Syns den er litt artig selv, for det er noe som bare beskriver mine tanker og meninger! Så bra :D Gleder meg til neste fredag alt! Så flinke dere er! Vi skulle komme med ønsker til Vidar om det var noe spesielt vi ønsket å gjøre!
    Så spennende, håper du finner ut hvem det er fra etter hvert da..

    SvarSlett
  2. Vi fikk den boka også. ;D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!