Ukens små hendelser.

Humøret er på topp, selv om jeg er ganske trøtt og sliten etter ukens løp! Jeg sitter i klasserommet og lytter til mine medelevers rolige støy, og bare slapper av foran dataen. Herlig, altså!

Denne uken hadde jeg to prøver; en treningslære på onsdag og en historieprøve dagen etter. Jeg mener; hvor var logikken i det?? Jeg leste og pugget flittig til treningslæreprøven, så på onsdag kveld fant jeg fort ut at jeg hadde prioritert treningslærelesing litt for mye i forhold til historie. Heldigvis hadde jeg arbeidet godt med historie-kapitlene da vi gikk igjennom dem (læreren har laget et veldig bra opplegg for oss, syns jeg!), men likevel ble jeg sittende lenge oppe for å lese. Og nei; jeg har ingen planer om å fortelle hvor sent det ble. Jeg syns nemlig det er for flaut å utbringe det offentlig.

Jeg følte meg ikke klar for historieprøven da skoleøkten startet, men faktisk syns jeg at jeg klarte meg relativt bra. Jeg gjorde mitt beste, skrev ned det jeg hadde av kunnskap, så jeg skal ikke bli skuffet over resultatet (håper jeg). I den neste økten var jeg på et foredrag om "Hvorfor de nest beste av ungdommene blir de profesjonelle idrettsutøverne?". Flate, så himla bra foredrag!! Jeg kjente meg igjen i flere av punktene til foredraget - uheldigvis, hehe. Jeg får prøve å jobbe mer med det. Deretter tok jeg en spontan trening på ELIXIA i studieøkten (styrke for mage- og ryggmusklene). Det gikk kjempebra!

Samme kveld var det fotballtrening i Åmot. Har jeg nevnt at treneren vår har sluttet? Vi fikk broren hans istedenfor - selveste Ole Gunnar Fidjestøl! Det var en utrolig bra økt. Ikke særlig hardt, men gøy var det. Etter økten fortalte han at han var fornøyd med vår evne til å ha kontroll på ballen, men vi måtte trene på å holde intensiteten oppe - for den mister vi fort! Deretter kjørte jeg tilbake til Hønefoss igjen (mamma og pappa kom med bil til meg før trening - hvor omtenksomt var vel ikke det?!), og la meg tidlig; jeg fikk ni timers søvn natt til i dag!!

I kveld er det gospeløvelse. Gjett om jeg gleder meg! Men det gjør jeg jo til hver øvelse. Det er virkelig en helt fantastisk opplevelse å være der. I dag skal jeg også komme tidligere til eldstesamlingen. Jeg har aldri vært med på det før, så det kan bli spennende å finne ut hva det egentlig går ut på!

Hva skal du i kveld?

Take care!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!