Dire, Dire Docks - Super Mario 64

Jeg er igjen lei for sen oppdatering, men jeg har nesten ikke vært hjemme i det siste! Fra mandag til tirsdag dro Analin og jeg (ja, bare vi to!!) til Asker og var hos noen fantastiske venner som vi ikke har vært sammen med på år og dag! Og i dag dro mamma, Analin og jeg til Oslo for å besøke mormor. Utrolig koselig å se henne igjen også!

Vi kom hjem kl. 21:00-tiden. Jeg hadde egentlig tenkt til å trene, men jeg orket ikke. Kroppen min ble heller dratt til orgelet nede i kjellerstuen, og jeg begynte automatisk å spille. Du skjønner; jeg har begynt å lære meg en ny sang på orgelet! Låten heter "Dire, Dire Docks" og er hentet fra Super Mario 64. Dette er seriøst en av de fineste låtene jeg noen gang har hørt, og jeg blir aldri lei av den heller! Helt nydelig, rett og slett.

Dire, Dire docks - Super Mario 64

Jeg syns i alle fall dette var stort for meg. At JEG har lært meg en slik relativt vanskelig låt på orgel (altså piano), er helt utrolig... Jeg som trodde ikke jeg kunne klare slike ting. Men når sant skal sies, har jeg ikke funnet rytmen heelt i enkelte steder i sangen. Men det kommer seg nok etter hvert forhåpentligvis. Hvis du også vil lære deg sangen, kan du sjekke ut linken her eller her. Jeg bruker for det meste den første linken, men på enkelte områder i låten syns jeg den siste linken gir en bedre lyd, hvis du skjønner hva jeg mener, hehe.

Lykke til med øvingen? :)
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!