Livets giver av positiv energi!

Nå har jeg kommet tilbake fra gospeløvelsen. Og det var seriøst HELT FANTASISK å være der i dag!! - som vanlig, hehe! Det var, som jeg har skrevet før, helt ubeskrivelig - men jeg skal likevel prøve å gjøre et forsøk.

I dag var jeg så heldig å møte så mange som jeg ikke hadde sett på en stund også! Analin og jeg kom 30 minutter forsinket - hybelrengjøringen tok noe lengre tid enn vi hadde forventet oss. Da jeg gikk inn i koret, skuet jeg gjennom alle de flotte menneskene som stod på korkrakkene. Det var da jeg la merke til henne; Lioba - fjorårets tyske utvekslingsstudent! Fy flate, så utrolig herlig å se og snakke med henne! Virkelig bra å møte henne igjen.

Jeg fikk om litt kommet meg inn i koret og fant fort ut at vi skulle lære en låt vi hadde sunget på gospelen noen år tidligere; nemlig "My Desire". Helt kongesang å synge til! Plutselig ringer mamma og sier jeg må hente henne og de andre som skulle på en fest - de hadde nemlig punktert (jeg fikk jo bilen etter fotballtreningen i går , nevnt i forrige innlegg). Da jeg fikk kjørt dem til festen og fikk vite at jeg skulle hente dem igjen kl. 1:00 i natt (yup, du hørte riktig), kom jeg meg tilbake til gospelen og sang gladelig videre frem til pause.

I pausen snakket jeg med Marita. Hun er virkelig ei herlig jente! Hun tar så godt vare på menneskene rundt seg! Og så snakket jeg litt mer med Lioba, Kaja og de andre menneskene som var der. Plutselig var pausen over, og det var tid for litt nyttig informasjon og kveldens flotte andakt. Deretter skulle vi synge igjen, og det er denne delen av øvelsen som er den beste! Vi synger flere sanger, og koret er i skikkelig stemning! Med bevegelser og energi som stråler ut av oss, setter det brede smil på våre kjære publikums ansikter - og ja, jeg både så og tenkte over det!

Plutselig kommer Anne-Mette inn i menighetssenteret - jeg har virkelig ikke sett henne siden Tysklandsturnéen med Heggen Gospel i sommer! Med én gang jeg så henne, trappet jeg ned korkrakkene, sprang henne i møte og fikk æren av å gi henne den første klemmen. Ikke lenge etter kom Nina-Jeanette også, og hun hadde jeg ikke sett på flere måneder! Fy flate, så utrolig koselig å se henne igjen! Med én gang vi var ferdig med sangen vi var sang på, trappet jeg igjen ned korkrakkene og ga henne - også igjen - den første klemmen, hehe! Aww, som jeg digget å se ansiktet hennes igjen. Grunnen til at hun kom, var at hun skal holde konserten "This Is Me" neste lørdag, og Heggen Gospel skal være med å synge noen låter derav en låt der Nina-Jeanette synger solo, så derfor øvde vi litt sammen. Jeg anbefaler virkelig på det sterkeste å komme på denne konserten! Hun har virkelig en av de vakreste stemmene jeg noen gang har hørt!

Ikke lenge etter kom også Anne-Marthe tuslende inn i rommet, og gjett om jeg strålte da jeg så henne! Jeg hadde fått høre at hun ikke skulle komme i dag, så jeg ble veldig positivt overrasket over å se henne igjen! Da vi hadde fått klemt og snakket med hverandre, gikk hun for å hilse på Lioba, og gjett hvilken rørende og tårevåt reaksjon det skapte ved å sette de to sammen! Åh, jeg kunne ikke annet enn å smile og være glad på deres vegne. Jeg vet jo hvor mye de betyr for hverandre.

Etter øvelsen kom Øivind bort til meg, som jeg heller ikke hadde sett på ukevis! Det er så hyggelig å prate med ham, og han er så utrolig herlig å være sammen med! Det er virkelig synd at han ikke har så stor mulighet til å være med på gospeløvelsene lenger.

Da gospeløvelsen var ferdig, kommer Iselin inn, akkurat etter å ha vært på skoletur til Polen! Så KULT å se henne! Vi pratet sammen hele bilturen på vei hjem, og hun er fortsatt hjemme hos oss nå! Hun og Analin spiller visstnok et bra og interessant dataspill, hehe.

Oi, nå må jeg skynde meg ut for å hente mamma og resten av fest-folkene! Merker jeg begynner å bli litt trøtt allerede, men jeg får bare kjøre rolig!

Jeg ønsker deg en god natt og en herlig helg!
~ Bella :)

Kommentarer

  1. Jeg er helt enig med deg, det var en helt fantastisk øvelse!

    SvarSlett
  2. Åh, så utrolig koselig å lese det! Tusen takk for at du syns det! Jeg prøver så godt jeg kan, sspesielt nå som jeg er leder føler jeg at jeg må ta ekstra vare på alle!
    Øvelsen var helt konge, noe jeg virkelig føler alle har vært nå den siste tiden! Virkelig et godt år for gospelen dette her :D

    SvarSlett
  3. Even: Ja, det er virkelig helt utrolig hva gospelen kan få til! :D Det var også utrolig koselig å se igjen deg der :) Jeg savnet deg i dag, though... Jeg håper jeg i alle fall ser deg i morgen - kl. 18:00 på Modum Kulturhus!

    Marita: Jeg sier bare sannheten! :) Jeg er så enig med deg!! Dette gospelåret kommer til å bli helt KONGE :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!