Oppdatering.

Nå sitter jeg på hybelen og bare slapper av; kveldens fotballtrening ble avlyst. Analin dro til kjæresten sin i dag, men jeg skal stikke å trene på ELIXIA snart, og dessuten kommer hun hjem i kveld. En gang i forrige uke da jeg var alene på hybelen hele natten, klarte jeg å sovne på sofaen på kvelden. Jeg hadde mareritt. Da jeg våknet senere på kvelden, var jeg kjemperedd, og kunne gjort hva som helst for å ha hatt selskap. Men Analin var igjen hos kjæresten, så jeg måtte klare meg alene. Det hele endte med at jeg satte meg på Facebook for å få kontakt med omverdenen, hehe.

Denne uken har egentlig vært ganske slakk. Vi hadde en prøve i religion og etikk på tirsdag (tør ikke å si noe om den enda), vi fikk tilbake historieprøven jeg har nevnt tidligere (som jeg klarte å bli litt skuffet over, selv om jeg vet veldig godt at jeg ikke burde) og så har vi innlevering i treningslære; skrive øktplan(er) til treningsøktene fremover. Jeg har også hatt helt fantastiske treningsøkter denne uken! Jeg spilte volleyball med klassen på mandag, og jeg følte at jeg spilte ganske bra! På tirsdag hadde jeg koordinasjonsøkt med breddeklassen, og det var så herlig - som vanlig! Fotballtreningen senere på kvelden var også knall! Det er så gøy når jeg føler jeg får til noe. I går trente jeg to timer på ELIXIA (en time styrke og en time utholdenhet). Den var også bra - til ELIXIA-trening å være. I dag hadde jeg en ny koordinasjonsøkt, i tillegg til styrketrening med breddeklassen. Utrolig BRA økt, den også! Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å lage slike opplegg som gjør gymøktene så konge!

I dag merker jeg at jeg er ganske utslitt i kroppen. Både armene og beina er slitne og støle etter onsdagsøkten (trente skadeforebyggende og benkpress). Men jeg skal trene mer i kveld; en økt for mage/rygg. I morgen blir det igjen skadeforebyggende trening. Det trenger jeg, virkelig.

Jeg er virkelig lei for nok et meningsløst innlegg, men det er egentlig ikke så mye å skrive om for tiden. Skolen og treningene opptar så mye av tiden min, at det blir omtrent bare det å skrive om.

Forresten, Analin fortalte meg noe i forrige uke som overrasket meg litt. Hun fortalte meg at hun hadde møtt ei ukjent kvinne på ELIXIA som plutselig begynte å prate med henne midt i treningen. Hun spurte om Analin hadde en søster, noe som hun selvfølgelig sa ja til. Da sa denne damen at hun hadde sett oss trene mye på ELIXIA med vekter og sånn, og så spurte hun om vi var bodybuildere. Jeg mener; hvor kom dét fra?! Lurer på om jeg skal tolke det positivt eller negativt... I alle fall var det imponerende at hun hadde sett det var to av oss; vi har nemlig ikke trent sammen på ELIXIA på veldig lang tid nå, så hun hadde bare sett oss hver for seg! Da jeg var på ungdomsskolen (og Analin og jeg gikk i hver vår klasse) hadde jeg faktisk lærere og andre personer som trodde at "jeg" gikk i to forskjellige klasser, haha! Ja, jeg er jo glad i skolen (for å ikke glemme treningene), men det fins da grenser!

Jeg tar meg en liten blund før jeg stikker på ELIXIA. Jeg er fortsatt trøtt, selv om jeg fikk 9-10 timers søvn i natt! Skjønner ikke dette systemet, altså. Kanskje jeg er av den personen som trenger ti timers søvn hver natt? Da kan jeg i alle fall si med sikkerhet at jeg kommer til å slite dette skoleåret.

Gleder meg til morgendagens gospeløvelse og lørdagens konsert med Nina-Jeanette og Heggen Gospel!! Håper jeg vil se DEG på disse stedene!

Ha en strålende kveld!
~ Bella :)

Kommentarer

  1. SV: Det var virkelig det! :D Gleder meg til neste gang, du får prøve å komme da, for sånt kan jo skje. Du kom jo i alle fall på øvelsen da :D
    Haha, veit ikke om du/dere skal ta det som et komplimang, men jeg tror jeg ville gjort det.
    Gleder meg til å se deg i morgen og på lørdagen :D

    SvarSlett
  2. Du er flink, Anabel! :D Hahah, litt funny at hun spurte om dere var bodybuildere, da. x) Veit ikke helt om jeg hadde tatt det positivt eller negativt selv, jeg. ;P

    Sv: Anabel: Jaa, det pleier som regel å funke! :D Meeen, det har gått så dårlig i det siste, motivasjonen er liksom helt borte. Hvordan får du motivasjon til å utføre alle treningene du planlegger, og ville trene?! Det var jo der, men er heeelt bort nå :/

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!