Julestemning?

Det er så merkelig; helt siden jeg kom hjem fra en treningsøkt på ELIXIA i Hønefoss tidligere i dag, har jeg hatt en følelse av at det er vinter og jul! Jeg har sunget mye på en julesang i det siste (When Christmas comes to town - den vekker så gode minner fra i fjor!), og da det ringte på døra i stad, hadde det ikke forundret meg om det var nabogutten som kom i kjeledress og skulle synge julesanger for oss!

Jeg har grublet over hvorfor jeg har fått denne - faktisk gode - følelsen. Jeg som egentlig har sett ned på vinteren og all den kulden som henger med til årstiden. Men nå gir denne følelsen meg en slags glede og varmhet... Uansett; jeg har kommet frem til noen punkter:

Jeg er nå kommet hjem til Modum hos mamma og pappa sammen med Analin (noe som har vært en e-evighet siden - har enten bare vært Analin eller meg). Det er så koselig å endelig tilbringe tid sammen med hele familien. Det har jeg virkelig satt stor pris på, og det er kanskje nettopp denne gode følelsen som gjør at jeg kobler nåtiden med julen; en herlig tid med familien samlet.

Det går mot mørkere tider. Når jeg ser ut av vinduet, kan jeg nesten ikke se noen ting; noe som gir meg følelsen av at det går mot vinteren. Jeg har for det meste vært på hybelen på kveldene, og der har jeg ikke funnet slike følelser enda - jeg har på en måte ikke bodd der lenge nok.

Det er høstferie - tid for å slappe av. Jeg har hatt det utrolig travelt i det siste; i hver helg har jeg hatt et eller annet over meg. Misforstå meg ikke; jeg har selv valgt å ha det slik, og jeg hadde ikke endret på noe selv om jeg hadde fått en sjanse til å leve fra skolestarten i august igjen. Men jeg merker at dette blir faktisk min første helg på flere uker hvor jeg ikke har noe over meg, og jeg kan slappe helt av. Jeg trenger verken å stå tidlig opp, å gjøre noe lekser (det tar jeg senere i ferien) eller andre ting i morgen. Jeg har faktisk ikke noen byrder over meg i dag (og jeg orker ikke å prøve å komme på noen hvis det skulle være det...)! Slik er det i juleferien også; jeg har vanligvis ikke noe over meg da heller. Da er det jo tid for å tenke på noe annet enn skolearbeid og kose seg med det livet som er tilgitt deg.

Nå stikker jeg inn i stuen og ser på tv sammen med mamma og pappa. De har prøvd å dra meg fra dataen og inn i stuen i flere minutter nå, og lokket meg med godteri og greier, hehe. Tv og kvalitetstid med familien (unntatt Analin som er nede og ser på film med kjæresten...) og godteri på bordet - nå nærmer man seg det man kan kalle herlighet. Måtte denne tiden og følelsen aldri gi slipp på meg.

Ha en god høstferie hvis du også har det!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!