Vaffeltorsdag!

Etter en fin dag på skolen, med undervisning om pediatri frem til klokken 11:30 (hvor jeg stolt kan fortelle at beskjedne meg var muntlig aktiv én gang!), og sitte på lesesalen og lese pensum til pediatridelen til klokken 16:20 (tok til og med meg lunsjen på lesesalen), skulle det bli fint å komme hjem til Oddo og unne meg en hyggelig kveld med ham. Ettermiddagene har en tendens til fly fort av gårde, noe den selvfølgelig gjorde den dag i dag også. Likevel klarte vi faktisk å komme frem til en plan: vi skulle lage vafler til kvelds! Så, for å være ekstra effektive, stakk han bort til butikken, mens jeg tok oppvasken. Det var en grei ordning, og jeg sang meg gjennom hele oppvasken!

Nå har vi lagd ferdig vaffelrøren, så vi lar den få hvile seg litt. Mens vi pisket sammen alle ingrediensene, var det faktisk Oddo som foreslo å ta bilde av dette øyeblikket til bloggen min! Jeg syns det er så fint at han minner meg på det. Jeg er jo selv ganske dårlig på å huske bildedryss her, hehe. Så tenkte vi å se på en morsom film eller serie mens vi spiser vaflene. Åh, det skal bli så koselig! Hvis jeg husker det, tar jeg bilde av resultatet og legger det ut i dette innlegget!

Oddogutten i full gang med vaffelrøre!

Viktig å være konsentrert når man rører....

Vel vel. Det er fortsatt litt tid å måtte vente før vaflene roper at de er ferdige, så jeg kan forberede meg litt på morgendagens undervisning så lenge!

Tid for vafler!!


- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!