Mandag = god start på uken!

Øyeblikksbilde.

For en tvers igjennom nydelig dag det har vært i dag! Vakten på jobb gikk mer enn veldig fint, jeg trives så godt både på avdelingen og med veilederen! Etter vakten på sykehuset stakk jeg rett bort til skolens bibliotek og printet ut pensum jeg må pløye meg gjennom innen morgendagens veiledningstime, samt forberedte meg på en presentasjon jeg skal holde for veiledningsgruppen min. Jeg fikk skrevet ned noen gode notater før jeg stakk hjem, fikk stelt meg litt og videre trasket til øvelsen med Kor Major.

For en fantastisk øvelse! Vi øvde på to sanger vi har hatt tidligere i koret, så jeg følte meg ganske stødig på dem. I kveld fikk jeg også snakket mer med Øivind, og det var kjempehyggelig! Jeg har jo omtrent ikke snakket med ham siden turneen for - kan det ha vært fire år siden?! Det gleder meg i alle fall stort å ha både ham og Gyda i koret videre fremover!

Jeg har funnet ut at agendaen min booker seg veldig fort opp for de neste dagene, og i tillegg til skolearbeid og eksamen som jeg må skrive, merker jeg at det kommer til å bli en hektisk og travel tid fremover. Likevel både tror jeg og at jeg skal gjøre mitt beste for at det også er en fin tid for meg i vente.

Spot on positivitet, folks! Lag en god uke!
- Bella.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!