Stas med rose!

I formiddag tok jeg meg en liten tur bort til butikken for å handle inn litt av det jeg hadde glemt på mandagshandlingen. Det var fint vær, så det var en glede å gå bort til Vinderen. På veien bort til Rema 1000, fikk jeg en rose av en mann! Han var egentlig medlem av Arbeiderpartiet, men det var jo så hyggelig likevel at han ville gi den til meg. Jeg takket og gikk videre inn i butikken. På vei fra butikken fikk jeg en drikkeflaske og et lite blad fra Høyre. Den ser jeg frem til å lese mer i.

Vel tilbake på hybelen ryddet jeg ut varene mine og tømte oppvaskmaskinen jeg hadde satt på tidligere i dag. Til min store ergrelse var det fremdeles møkk på 1/4 av bestikk og servise somnå skulle være rent, så jeg måtte vaske det for hånd. I det siste har jeg merket meg at skitne skåler og bestikk er blitt lagt tilbake i skap og skuffer. Jeg tenkte jeg får skrive en liten lapp og legge igjen på kjøkkenbenken som en påminnelse om at alle må skylle oppvasken sin før man setter inn i oppvaskmaskinen. Kanskje jeg skal hente frem igjen diktet jeg lagde på mitt 1. år her?

Arkivbilde fra november 2013.

Jeg tenkte jeg kunne legge igjen rosen som en pynt på kjøkkenbordet! Siden student-Bella ikke har blomstervase, brukte jeg kreativiteten min og fant en alternativ løsning:

Jeg ble fornøyd!

Denne morgenen gikk med til å se ferdig en rørende episode av Prærie-serien min, samt lese litt mer på notater jeg hadde tatt på gårsdagens notater i praksis på sykehuset. I kveld skal jeg på nok en aftensvakt, og jeg er spent på hvordan den blir.

God lørdagskveld, verden!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!