Siste tilbakeblikk på sommeren.

Så var det klart for et nytt skoleår. Kanskje mitt aller siste skoleår! I dag brakes det løs for det tredje og siste skoleår på sykepleien!

Sommeren har gått utrolig fort. Men det tyder vel egentlig bare på at jeg har hatt mye moro å gjøre. Sommeren gikk med til jobb på et lokalt bo- og dagsenter hvor jeg fikk mer ansvar med medisinutdeling siden jeg allerede har fullført to år på sykepleien. Det har vært  spennende å kunne bruke mer av min faglige kunnskap i vurderingene. Jeg har også vært på besøk på hytta til André på Sørlandet, samt at han kom på besøk til meg i to uker, og det har vært veldig koselig. Sommeren hadde nok vart lenger dersom vi ikke hadde hatt tiden vår sammen. Nå holdt jeg på å glemme at jeg faktisk har vært i Las Palmas med gutten min også, min første ferietur til Syden! Det var varmt og deilig. Hvis jeg husler det, kan jeg legge ved bilder fra sommeren når jeg kommer hjem igjen.

Med hjem mener jeg egentlig til André. Denne uken skal jeg nemlig bo hos André! Selv om vi vanligvis overnatter hos hverandre omtrent hver natt når vi begge bor i Oslo, blir dette litt annerledes. Vi får kjenne på det å være samboere! Selv syns jeg det blir godt med en slik begynnelse på skoleåret. Det å starte den sammen med ham.

Det som har vært veldig fint denne sommeren, har vært å være samlet hele familien igjen. Analin hadde jo befunnet seg i Frankrike siden januar, så det var godt å få henne hjem igjen. Det var ikke mye som skulle til for å la latteren runge vegg i mellom. Jeg tok meg den friheten å skrive ned noen av gullkornene, så kan jeg jo dele noen med dere:

Quotes fra Las Palmas:

Meg: Du vet den eventyrfilmen, hva heter den igjen....Ringenes tårn? Nei...Herrenes tårn? Hva var det igjen?!

André: Åh, Starbucks, der er det godt! Har vi det i Norge også? (Jeg svarer lattermildt ja) - Ja, men i Oslo, da?

Quotes fra sommer 2015:

- Jeg så de første 40 sekundene av skrekkfilmen....hva het den igjen...sommerhai!

Det var flere morsomheter, men jeg har valgt å ikke skrive dem her på bloggen. Det var liksom artig i øyeblikket, og så mister historien gløden i et forsøk på en gjenfortelling.

Jeg beklager for et rotete innlegg. Jeg sitter på banen på vei til skolen nå. Vi starter ikke før om en time, men tenkte å komme tidlig og printe ut noen viktige ark og forberede meg på dagen. Neste stopp er Majorstuen, så det er bare to stopp fra mitt. Nå skal det bli fint å komme i gang med rutinene igjen, og jeg er klar for å gå løs på det siste året med min beste innsatsvilje!

- Bella.

Kommentarer

  1. Dett året naila du! Du er kjempe flink har vore til no, og det kjem til å gå so bra :) Eg har vertfall goe trui pao deg! ;) <3

    SvarSlett
  2. Åh, tusen takk, Marianne!! Det var veldig hyggelig sagt av deg :) Jeg håper alt er bra oppe i Molde!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!