Date i kveld!

Forleden dag hørte jeg på låten "Through your eyes" av Kevin Kern. Denne låten viste André meg på den tiden vi ble bedre kjent med hverandre, og jeg forbinder derfor låten med den spennende tiden hvor relasjonen vår utviklet seg. Tiden hvor de kriblende og gode følelsene mine vokste seg for ham. Det hadde gått flere måneder siden jeg hadde hørt "Through your eyes"-låten igjen, og jeg merket at minnene og følelsene som jeg hadde på den tiden jeg hørte låten for første gang, blusset frem i minnet mitt. Det var akkurat som om jeg forelsket meg i André på nytt!

I dag skulle vi egentlig i bursdagsselskap til ei av de hyggelige kollegene til André, men André fikk uheldigvis en av de vonde hodepinene hans igjen, så han ønsket heller å ta en rolig kveld istedenfor. Lage noe mat, kanskje se på film og legge oss litt tidlig. Det var da jeg fikk det for meg: med de gode følelsene jeg tidligere hadde fått av Kerns låt i bakhodet, kom jeg plutselig på den fantastiske ideen om at Oddo og jeg kunne ha en ordentlig date i kveld!

Og slik gikk det til.  Jeg er bedt til André klokken 20:00 i kveld, og da skal vi spise middag, og så ser vi på en film etter det. Jeg merker jeg gleder meg skikkelig! Jeg gleder meg til å stelle meg, sminke meg og finne klær jeg skal ha på meg! Jeg tenkte å dra den ut og utføre daten til det fulle. Jeg tror det er viktig å gjøre dette en gang i blant når man har en kjæreste. Jeg tror det styrker forholdet.
Nå sitter jeg på banen hjem. Jeg har en del skolearbeid jeg må igjennom før praksis begynner på mandag. Kjedelig å bruke den varme og solrike lørdagen på skolearbeid, ja, men med kveldens begivenhet i bakhodet, har jeg den motivasjonen jeg trenger for å lese i dag!

Tenker jeg legger ved et bilde av den ferdigstelte Bella klar for date i dette innlegget senere. Stay tuned!

Klar for å dra til Oddo!

Gjenforent! - en litt mer pyntet enn den andre, hehe. Stakkar, han følte seg jo ikke i form. Selv om kvelden ikke ble helt som forventet, ble den fin likevel! Til og med gulvvasking blir koselig i lag med Oddo! Det ble ikke film i kveld - det blir heller mango-spising-kveld! Siden jeg har laget meg en god teknikk på å skjære mango, gleder jeg meg faktisk til å bare komme i gang! Håper dere alle lager en nydelig aften for dere selv også! 

- Bella.

Kommentarer

  1. Takk for at du alltid er tålmodig og fin med meg! elsker deg <3
    :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det skulle da bare mangle når du alltid er så god med meg :) Jeg elsker deg også! <3

      Slett
  2. Sykt fin kjole, Bella! Du er gorgeous :) <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Åå, tusen takk, twinnie!! Så utrolig hyggelig at du syns det! :D♡

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!