Ut i det forfriskende været!

Dagens øyeblikksbilde!
 
Nå har jeg akkurat vært på tur ut i det forfriske været! Man skulle ha trodd at den bitende kulden skulle ha lagt en demper på stemningen, men bare man kledde seg godt nok var det utrolig hvor fantastisk det faktisk ble! I tillegg gjelder det å ta på seg den riktige ringen også, hehe. Og med godt mot, herlige venner, deilig solbærtoddy og nydelig desembersol overgikk turen alle mine forventninger!
 
Min gode Miriam og meg!
Turen ble ekstra ekstra koselig da jeg delte den med henne.
 
Etter hvert møtte vi lærerne som vi tok følge sammen med, og det var også hyggelig. Plutselig begynte en av lærerne å småløpe for å leke-kappløpe, og jeg tar selvfølgelig opp kampen. Mens jeg småløper ved siden av henne, merker jeg plutselig hvor stort savnet er for å løpe igjen. Jeg kan til og med ikke huske forrige gang jeg løp (som en treningsøkt, vel å merke; jeg løper jo stadig rundt om på skolen, hehe)! Der og da fant jeg ut at jeg måtte få til å jogge meg en tur ute snart. Når jeg trener på ELIXIA pleier jeg å bortprioritere løping rett og slett fordi jeg er for redd for knærne mine, men hvis jeg bare er forsiktig går det nok bra! Hvis jeg bare er forsiktig... I det siste har jeg også vært litt flink til å trene beinmuskulaturen min, så nå burde jeg vel tørre å unne meg en liten løpetur! Får håpe det bare ikke blir med tankene, hehe.
 
Nå får jeg gå ned og holde nok et swing-kurs i andaktssalen! Jeg hadde det i går også, og da fikk jeg forespørsel om å ha det i dag. Jeg satser på at vi får lagd oss en fin dansestund i kveld som i går.
 
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!