ENDELIG FRI!!!

Sliten, men glad!
 
JEG HAR FRI!!!! Jeg har en hel ettermiddag fri!!! Åh, jeg er sånn passe lykkelig akkurat nå! Men jeg må bruke denne fritiden til å slappe av for å lade opp til i kveld. Hva som skjer i kveld, spør du? Nei, si det - jeg aner ikke selv! Det jeg vet er at noen herlige jenter har planlagt noe hemmelig hygge sammen med meg i kveld og natt, og de sa jeg burde sove nå slik at jeg er klar til i kveld. Dette blir så spennende og moro, og jeg gleder meg til hva det enn jeg har å vente meg når årets siste hvilepuls på Haugetun er over!
 
Men som skrevet, er jeg trøtt nå. Jeg har hatt så altfor mye å gjøre i det siste, og det medfører alltid til at jeg prioriterer meg og mine behov til slutt. Vennene mine på skolen har jeg omtrent aldri hatt tid til, og menneskene utenfor skoleboblen har dermed fått enda mindre tid av min oppmerksomhet. Jeg har til og med nesten gledet meg til måltidene her på skolen, fordi det er den eneste tiden jeg har hatt mulighet til å menge meg sammen med de andre. Derimot har jeg ikke spist så altfor mye i det siste; matlysten har gått ned siden det har jeg iallfall ikke hatt tid til å tenke på. I går, som de altfor mange dagene før der igjen, hadde jeg noe på agendaen til enhver tid. Jeg gikk - nei, jeg løp! - fra ærend til ærend, og tro det eller ei; da klokka passerte 3 om natten, da kunne jeg omsider legge meg med god følelse av at nå var alt over. Nå var det endelig tid for å slappe ordentlig av.

Oppdatering om hva og hvorfor det har skjedd så mye i det siste kommer senere! Nå skal jeg sove. OG I MORGEN SKAL JEG HJEM!!! Jeg tror dette må være den første gangen jeg gleder meg skikkelig til å komme hjem igjen. Det skal bli godt å bare slappe helt av og lade opp igjen kreftene til et nytt år med nye og utfordrende nyttårsforsetter! Flate, nå kom jeg på noe jeg egentlig burde gjøre... Nei, søren; det får vente - nå skriker kroppen min etter søvn, så nå skal jeg endelig la den føle seg hørt! - så får jeg håpe at samvittigheten min ikke går imot meg.

Vi skrives plutselig igjen, mine kjære lesere! Takk for at dere er så tålmodige med meg.

- Bella.

Kommentarer

  1. Gleder meg til å se deg igjen, Søs!! Håper du har hatt det gøy i natt ;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!