Statisk moro!

Aaargh!!! Flate, det er faktisk så hinsides ubehagelig!! Herlighet, guriland! Nei, nei, Anabel, ta deg sammen, du er tøffere enn dette. Okei, la meg nå fortelle deg hva jeg driver med slik at du skjønner hva jeg bærer meg etter.

(Skrur opp nivået 27)


Mamma har fått seg et lite apparat som heter "Revitive - the original circulation booster" som skal hjelpe deg med å holde blodsirkulasjonen i gang i beina ved å sende strøm gjennom dem. For å bruke den må du fukte føttene dine med vann og sette dem på apparatet. Deretter setter du den på, og har 30 grufulle minutter foran deg.

(Skrur opp nivået til 32)

Fem minutter igjen mens jeg har den på nivå 15!

Denne smerten man kjenner ved bruk av dette apparatet er ikke den samme som når du detter og faller på bakken. Dette er en mye mer ubehagelig følelse. Det bobler under huden i føttene - både på oversiden og undersiden - og det stikker en krampeliknende følelse oppover leggen og helt opp til knærne. Det føles som om musklene spenner seg noe voldsomt (jeg klarer iallfall ikke å slappe av!), og at strømmen og boblingen i føttene når helt inn til skjelettet.

(Skrur opp nivået til 40)

 
Jeg brukte den for første gang for noen dager siden, og smerten var uutholdelig; jeg slet på nivå 1! Mamma og Analin ble nesten sjokkerte, hehe. Jeg kom meg opp til nivå 15 den halvtimen, og det syntes jeg var mye. Jeg kjente til og med en krampe i beina i flere minutter etter at jeg hadde satt beina vekk fra apparatet! Til sammenlikning kan jeg fortelle mammas terskel; hun er nemlig drøy når hun bruker den; hun starter på nivå 40 og fortsetter å øke etter hvert!

Åh, vent litt, den verste biten begynner nå, så jeg må konsentrere meg litt om smerten...

...Ahh, der ja. Skrur opp nivået til 50.

Det viser seg heldigvis at jeg klarer å øke nivået etter flere bruk, og jeg syns det er utrolig moro hvor stor fremgangen er for hver gang! Dette er min tredje gang, og nå er jeg oppe i 50! Apparatet har en maksimumsgrense på nivå 90, og selv om jeg ikke når helt opp dit i løpet av ferien, har jeg iallfall lyst til å klare nivå 70. Kanskje nivå 75. Eller 80. Nei, jeg vil ikke ha så høye forventninger til meg selv, for da blir jeg bare skuffet. Jeg finner ut målet senere, jeg!

Ser der, ja! Da ble jeg ferdig på nivå 52 - og det var faktisk ikke så ille heller! Nå skal jeg på tur til Hønefoss med familien for en liten handletur. Skal blant annet se om jeg finner meg en vinterjakke!


Ha en fortreffelig dag, mine kjære lesere!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!