Moro med studio!

Hittil har jeg sunget inn en sang i studio som jeg er blitt fornøyd med. En eneste sang! Jeg har spilt halvt inn noen andre sanger, men jeg følte de bare ble mislykkende. I neste uke har klassen den siste gangen vi spiller inn på skoletimen før Leif skal mikse dem for oss, og listen over elevene som ville spille inn ble så lang at jeg ikke tror jeg vil rekke noen innspillinger den dagen. Heldigvis ble jeg jo fornøyd med den ene sangen jeg er ferdig med ("The closest thing to crazy", du kan høre den HER), men den har jeg mikset allerede mikset ferdig selv, så det er ikke noe mer å gjøre med den.

På onsdagens studiotimer fikk jeg muligheten til å spille inn! Jeg begynte med sangen "Colors of the wind" som gikk så utrolig dårlig at jeg måtte droppe den ut og velge en annen. Den neste ("Don't cry for me, Argentina") gikk litt bedre, men jeg ble likevel ikke helt fornøyd med resultatet. Stemmen min er virkelig ikke noe tess om morgenen. Tanken på at jeg hadde brukt så mye tid i studioet hvor jeg nesten var bombesikker på at jeg ikke kom til å få brukt noe av det jeg spilte inn, var utrolig frustrerende.

Men i dag, etter at jeg var ferdig med dagens stipendiatplikter (jeg hadde arbeidshelg denne helgen, som innebærer at jeg skal ordne og vaske til noen måltider, samt vaske skolen), tenkte jeg å øve på en sang jeg skal synge sammen med Cristina i morgen på et bedehus. Mens jeg synger merker jeg at stemmen min var faktisk veldig bra, og jeg bestemmer meg for å stikke bort på musikkrommet og spille inn onsdagssangene om igjen. I det siste har studioet i musikkrommet vært mye opptatt, og jeg har derfor ikke hatt så mye tid der borte selv. Men da jeg kom frem var det faktisk ledig, så jeg brukte resten av ettermiddagen på å være der borte.

Jeg begynte med å spille inn "Don't cry for me, Argentina", og jeg syns det gikk veldig bra! Etter at jeg fikk spilt inn et ferdig resultat (jeg mangler bare å mikse den!), tenkte jeg at jeg kunne spille inn "Colors of the wind" også. Jeg sang den to ganger og ble greit fornøyd - det gikk iallfall bedre enn på onsdagen. Og da kom Tor innom, så jeg lot han få studioet. Jeg hadde allerede vært der en god stund. En god og produktiv stund.

Ahh, gjett om det var herlig å sitte igjen med en slik godfølelse etter å ha sunget inn disse sangene på nytt igjen! Nå gjelder det bare for meg å lage et ferdig resultat av "Colors of the wind", mikse sangene, og ikke minst; finne tid hvor jeg kan gjøre dette. Selv om det egentlig er meningen at Leif skal mikse en sang for oss, syns jeg det er moro å gjøre det selv nå som jeg har lært det! Men har jeg ikke tid, så har jeg ikke tid; å mikse en sang kan ta flere timer for min del (fordi jeg er en superperfeksjonist). Jeg får se det litt an.

Nå er det et kvarter til middag, og i kveld er det russefest på skolen - i regi av Middelhavsklassen. Jeg satser på at det blir en artig kveld. Jeg får ta på meg russebuksa og komme meg ned til matsalen!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!