Anabels åpenbaring #3

I går skjedde det noe som virkelig fikk åpnet øynene mine til å se på livstemaene mer klart og tydelig enn det jeg har gjort tidligere. Å se ting fra et annet perspektiv. Åh, som jeg hulket og gråt! Men i lettelse.

I det siste har jeg hatt en del tunge tanker, noe du kanskje har latt merke til hvis du har lest de siste blogginnleggene mine. Jeg fikk iallfall en sms fra ei som følger meg som skrev at hun iallfall var her for meg hvis jeg trengte det. Så utrolig koselig! Men nå ser det heldigvis ut til at jeg kan vente meg bedre dager fremover. Det skal jeg iallfall sørge for. Det handler jo om å ta ansvar for sitt eget liv, ikke sant?

Men tilbake til gårsdagen; sent på kvelden snakket jeg med en god vennninne av meg. Og det var under denne samtalen at jeg klarte å se på ting annerledes - det gjorde vi begge. Jeg følte nesten vi fikk skværet litt opp, hehe - i positiv forstand selvfølgelig. Alt handler faktisk ikke bare om hva andre tenker om meg. Alt handler ikke om å være god nok for andre. Det fins mennesker i livet mitt som virkelig ønsker å være sammen med meg, rett og slett på grunn av den jeg faktisk er! Som jeg kan bety mye for, fordi jeg er verdifull i meg selv. Gjett om det var godt å ha denne samtalen! Nå kommer den vanskeligste delen; nå gjelder det å legge fra seg de nedbrytende tankene om seg selv - og begynne å tro på det som ble sagt under samtalens gang.

- Bella.

"Don't worry over what other people is thinking about you. They're too busy worrying over what you are thinking about them."

Kommentarer

  1. You're beautiful, don't let anybody tell you otherwise, Anabel <3

    SvarSlett
  2. Aww, du er så god, du, Karoline! Takk for det:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!