Livet er herlig!

Jeg er trøtt og sliten, men jeg vil likevel ta meg tid til å skrive om mitt flotte liv her på folkehøgskolen! Jeg har tatt noen bilder, men de kommer i morgen - jeg orker ikke å ta meg tid til å legge dem inn nå.

I går kveld spilte jeg piano sammen med Carina, og det var så moro! Vi prøver å lære oss "Entertainer", og vi har lovt hverandre å klare denne sangen i løpet av dette skoleåret. Jeg gleder meg til å tilbringe mer tid ved pianoet sammen med henne! Jeg har forresten også lært meg litt av sangen "Kiss the rain" av Yeroma, og jeg er kjempestolt av viljen min til å virkelig ville lære meg piano!

Carina spiller piano og kan lese noter. Jeg gleder meg til å bli like god som henne!

I dag begynte vi med en liten morgensamling. Her sier alltid dagens tilsynsvakt (i dag var det Berit) noen "Dagens Ord", og jeg blir like fascinert hver gang! Jeg har dermed bestemt meg for å skrive ned budskapet i hvert "Dagens Ord" hver dag slik at jeg alltid kan ha dem som inspirasjon til å bli et bedre menneske! Deretter hadde vi førstehjelpskurs. Helt utrolig interessant og nødvendig!

Dagens siste obligatoriske time var å lage drager. Jeg har aldri verken laget eller fått en drage til å fly, så jeg fant dette utrolig gøy! Jeg fikk til og med dragen til å fly høyt oppe i været! Haha, åh, hvorfor har jeg ikke gjort dette da jeg var yngre?

Dragen vår!

På vei ut for å prøve dragen vår! Mine drage-buddies: Karoline, Heidi, Julia og Ragnhild.


Jeg flyr dragen!!

Senere på ettermiddagen kunne man lage armbånd eller nøkkelring med tråder på en spesiell metode som jeg ikke husker i farten. Jeg har tidligere sett mange lage smykker på denne måten, og jeg har alltid lurt på hvordan man gjør det. Derfor syns jeg det var veldig artig å drive med dette. Jeg tok også min aller første klesvask i dag, og det gikk meget vellykket!

Mitt mesterverk! Er nesten litt stolt, jeg:)

På kvelden så jeg to filmer sammen med andre Haugetunianere (Linns beskrivelse av elever fra skolen, haha! Måtte bare bruke den): "Vann til elefantene" og "Saras nøkkel". To nydelige dramafilmer.

Vet dere hva? Jeg har det så fantastisk her at det nesten ikke er til å tro! Jeg elsker SSS-timene, og nå angrer jeg ikke ett sekund på at jeg valgte denne linjen. Jeg lærer så utrolig mye om noter og piano, noe jeg alltid har drømt om å kunne lære mer om! Snart skal vi også lære om synging (skal ha timer hos sangpedagog) og teater (skal sette opp "Grease"-musikalen med resten av klassen). Jeg trives så godt med mine medelever og lærere, og jeg føler de tar så godt vare på meg! At de bryr seg om meg. Og tenk dere: Jeg kan gå alle kvelder og ettermiddager rundt her med bare fryd og gammen - uten noe tegn til at den stikkende dårlige samvittigheten kommer luskende siden jeg ikke gjør noe skolearbeid! Jeg gleder meg til og med til hverdagene, for helgene er så kjedelige i forhold til de obligatoriske skoletimene! Dette er nesten for godt til å være sant. Jeg begynner nesten å få dårlig samvittighet for at jeg har det så bra uten å måtte "arbeide" for det, haha! Neida... Jeg får vel krype til køys slik at jeg er klar til nok en treningsøkt med Anders i morgen!

- Bella.

"When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you've got a thousand reasons to smile"

Kommentarer

  1. Dette høre jo helt fantastisk ut, jenta mi. Jeg gleder meg på dine vegne. Dette har du fortjent etter 3 tøffe år på videregående. Kos deg masse. Hauger med klemmer fra mamma og pappa.Gla` i deg.

    SvarSlett
  2. Anabel, dette er jo helt fantastisk! Jeg er så ufattelig glad på dine vegne, og syns det er helt topp å lese om. Kos deg masse videre, jeg ringer deg i dag! :)
    Stor klem fra søstera

    SvarSlett
  3. Hei Anabel! Kjempefint å lese at du har det fint på folkehøgskolen og endelig har litt tid til å nyte livet!
    Hilsen John

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!