Mer sang!

I kveld skal vi ha "Åpen Mikrofon" i Peisestuen, og da valgte jeg - egentlig ganske spontant - å fremføre sangen jeg sang på auditionen; "Sweet Goodbyes". Det er ikke så mange som er på skolen nå, "Middelhavet" er fremdeles i Spania, mens fotballfolket er på kamp i Kongsberg, faktisk! DLA (Destinasjon Latin-Amerika) er på tur i Oslo, men skulle visstnok komme tilbake til dette. Uansett, da blir det ikke så mange igjen på skolen, og på den måten blir det ikke like skummelt. Dessuten er dette en god trening for meg; jeg har jo ikke opptrådt så mye ALENE foran folk før. Det er jo blant annet dette jeg så frem til å bli utfordret på da jeg sa "ja" til å komme inn på denne skolen! Jeg ser på dette som en god øvelse - samme hvor dårlig eller bra opptredenen min kommer til å bli.

I dag har jeg vært på min første time hos sangpedagog, og det var helt fantastisk!! Det overgikk alle mine forventninger! Jeg hadde jo trodd at mesteparten av tiden ville gå til å bli kjent med hverandre og slike ting, men vi rakk å synge mye, og jeg fikk til og med lært en del sangteknikk! Vi ble enige om at jeg skal lære meg "Reflection" fra Mulan/Christina Aguilera, og jeg syns det er en kjempefin låt! Jeg gleder meg virkelig til å lære meg hele sangen. Jeg har seks timer hos sangpedagog, og jeg gleder meg allerede til min neste!

Jeg har også fått lært meg en god del noter! Nå klarer jeg faktisk å spille en sang med begge hendene - bare ved å se på noter! Det er jo også noe jeg alltid har ønsket å lære meg. I det siste har jeg begynt å spille sangen "Colors of the wind" fra Pocahontas, og jeg er så stolt av meg selv! Vel, det går jo ganske sakte når jeg spiller, men jeg merker faktisk at tempoet øker for hver gang jeg går igjennom låten! I en SSS-time ga læreren vår, Berit, ut et sangark med noter og akkorder/besifring, og ville at vi skulle spille akkordene på sangen. På denne tiden hadde jeg jo da lett lært meg akkorder, så det var jo peace of cake. Jeg valgte derfor å spille selve melodien til sangen samtidig som jeg spilte akkordene! Det var så moro at jeg mestret det! Det er så herlig å lære noe nytt og å kunne bli utfordret hver dag her på folkehøgskolen!

- Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!