En krampesmertende sangglad jente som når opp til en høy D!

Tenk at jeg har vært på skolen i en måned allerede! Tiden her har gått så ufattelig fort.

Nå sitter jeg på rommet mitt og slapper av. I dag har jeg hatt en sånn ekkel krampeliknende smerte i høyre overarm, og jeg aner ikke hvor den kommer fra! Vel, jeg trente hard benkpress på søndag - som er tre dager siden nå - og så spilte jeg volleyball for to dager siden (men da får jeg bare vondt i underarmene), men dette er da relativt lenge siden? Hvor kommer egentlig denne smerten fra? Jeg burde jo egentlig være vant til skader og smerter nå (haha...), men det er så irriterende å ikke vite hvorfor jeg har det! Dette medførte til at jeg måtte droppe dagens trening med Anders. Vi skulle prøve å få til noe i morgen istedenfor. Apropos kramper; i går hadde jeg skikkelige kramper i leggene også - det var faktisk så ille at jeg ofte falt sammen, og at jeg måtte gå annerledes for å unngå smertene! Grunnen til dette, var at jeg tok en utrolig hard utholdenhets- og styrkeøkt i valgfagstimen i går (treningsstudio). Jeg løp harde intervaller på mølla, samt at jeg la på belastning på styrkedelen (for bein). Jeg husker jeg lærte på videregående at man fikk som regel kramper hvis man presser mer enn det man er vant til tidligere, og hvis man ikke får i seg tilstrekkelig næring og drikke i forkant. Fantastisk deilig å kunne presse seg så hardt som jeg gjorde! Men det forklarer vel ikke hvorfor jeg har så vondt i armen?

I dag hadde jeg min andre time hos sangpedagog, og stemmen min var ganske rusten etter å ha sunget så mye i går. Det var egentlig ganske kjipt, men jeg lærte mye i dag! Det er lenge til neste time nå (etter Grease-oppsetningen), men nå har jeg mye å jobbe med. Jeg har forresten funnet ut at jeg kan nå opp til en høy D i brystklang! Utrolig moro! Sangpedagogen min fortalte meg at man kan øve seg på å utvide stemmebåndet sitt. "Kroppen tilpasser seg den belastningen du utsetter den for". Haha, den setningen gjelder visst ikke bare i treningssammenheng!

For ikke lenge siden fikk jeg høre at det virket så slækt i SSS-timene. Langt ifra om det er! Her skal jeg fortelle dere hva vi må jobbe med videre:

GJØREMÅL FOR EN SSS-ELEV:
- Øve til konsertene vi skal holde på kjøpesentrene: En på torsdag neste uke og en annen etter høstferien en gang.
- Forberede oss til Grease-musikalen (pugge manus og sangtekst, og etter hvert også lære danser og bevegelser på scenen) som vi skal fremføre hele seks ganger i november.
- Øve på sangen vi har med sangpedagog - og som vi dermed kan fremføre som et eget innslag på Norgesturneen vår rett etter nyttår (vi skal faktisk bevege oss innover i landet, og kanskje streife innom Modum/Ringerike!).
- Spille inn en sang i studioet som vi kan bruke som en julegave.

Lite å gjøre? Vi har mer enn nok å bruke tiden vår på fremover, vi!

- Bella.

"Don't practice until you get it right. Practice until you can't get it wrong."

Kommentarer

  1. Høres så utrolig bra ut, Anabel! Ikke det med krampene, men med det dere gjør :) Er så glad for at du koser deg :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!