Stor oppdatering + BILDER!

Nå er det en stund siden jeg har blogget, og det beklager jeg. Det har vært noen veldig hektiske dager her. Jeg så at tvillingen min har blogget, så jeg tenkte jeg ikke skulle være noe dårligere enn henne! Hehe...

Torsdag: Audition og amerikansk auksjon!
Vel, dere som har fulgt denne bloggen, lurer kanskje på hvordan det gikk på auditionen. Jeg ble egentlig ganske fornøyd med auditionen min, og lærerne ga meg tilbakemelding om at jeg valgte en fin sang, sang helt rent, og hadde en fin vibrator i stemmen. Det var ett område i sangen jeg valgte å synge hodeklang istedenfor med magen, og lærerne ville at jeg skulle prøve denne sekvensen en gang til der jeg ikke skulle synge hodeklang. Jeg hadde aldri prøvd det før, så det ble litt av en utfordring! Jeg klarte meg greit; jeg nådde opp, selv om stemmen skingret litt på de høyeste tonene, men de sa at det sikkert også var på grunn av nerver. Jeg fikk rollen som Frenchy, og er greit fornøyd med det. Hun skal visstnok være den med det store håret og ha en ganske dum personlighet, så dette blir nok moro!

Vi venter spente på vår tur til audition. Fra venstre: Sondre, Fredrik, Caroline, Martin og Hanna.

Like før høstferien skal SSS-klassen holde en konsert på et kjøpesenter for å tjene inn penger til et prosjekt for de fattige i Guatemala. Vi er blitt delt inn i to grupper, og min gruppe har et repertoar på 9-10 sanger. Bare vi får øvd litt mer på disse sangene, kan dette bli bra! Det er så gøy at skoletimene er så morsomme og fantastiske! Jeg gleder meg jo til hver eneste skoletime!

Etter audition var det amerikansk auksjon. Pengene går til skolens prosjekt; Guatemala. Det var utrolig moro! Amerikansk auksjon går ut på at auksjonsholderen, Bernt, skal auksjonere bort en gavepakke. Han vet ikke hva det er inne i den, men utifra størrelse og tyngde anslår han en verdipris - som han holder for seg selv. La oss si han tror at gaven er verdt 50 kr. Så kommer vi med bud; f. eks 2 kr. Da må vedkommende gi 2 kr. Så sier en annen 10 kr. Da må denne personen gi 8 kr, for det er differansen mellom disse to tallene. Skjønner? Budene på gaven avsluttes når en person byr over prisen som Bernt trodde den var verdt, altså 50 kr i dette tilfellet. Så blir det spennende å se hva gaven inneholder. De fleste gavene på denne auksjonen inneholdt store esker med lite inni, haha! Jeg bød flere ganger, men jeg vant ingenting, selv om jeg ofte var like ved å vinne. Det var moro, og det var så godt å vite at alt gikk til et godt formål!

Amerikansk auksjon! Her ligger de store - men nokså tomme - gavepakkene, mens forsamlingen sitter spent og hører på Bernts forklaring av auksjonen.

Samme kveld var jeg sammen med jentene som skulle dra på linjetur til Spania på lørdag som var; Sandra, Monika og Maiken, samt Henriette. Vi hadde en ansiktsmaske-kveld! Jeg hadde egentlig tenkt til å legge meg tidlig den dagen, men plutselig møter jeg Monika i korridoren som spør meg om jeg vil være med på å ta ansiktsmaske! Jeg ville jo selvfølgelig ikke si nei til det! Her viste jeg dem Scrapbook'en som Analin ga til meg, og det var så koselig at de virket så interesserte og brydde seg! Mens jeg fortalte om de interne vitsene i boka, lo jeg så voldsomt at det var rent flaut! Jeg beklaget meg stadig, men de skjønte nok at det måtte ha vært morsomt for meg.

Ansiktsmaske-kveld sammen med mine herlige venner! Fra venstre: Henriette, meg, Monika og Sandra. Maiken tar bildet.

Fredag: Temakveld!
På fredag kveld arrangerte stippene "temakveld", og jeg skulle kle meg ut som en soss! Hvordan i all verden ser en soss ut?! Jeg fikk hørt litt med andre medelever, og kom til slutt frem til at jeg måtte bruke mye sminke og kle meg i dyre merkeklær. Det var vel lettere sagt enn gjort for ei som ikke har ett merkeklede i skapet! Jeg fikk heldigvis låne ei jakke av Charlotte som jeg syns så litt "sossete" ut (iallfall mer enn mine klær) og en vanlig bukse. Jeg ble fornøyd med outfiten! Så var det tid for selve stylingen. Jeg bestemte meg for å rette håret, og det hjalp Linn og Charlotte meg med. Jeg er ikke så veldig fan av å bruke så mye sminke; jeg syns det er så stress både med tanke på å måtte ta det av og på, og at siden jeg trener opptil hver dag er det lite gunstig å ha det på. Likevel pøste jeg på med hva det skulle være; foundation, øyeskygge, mascara, eye-liner, kajal og leppestift. Det var jo egentlig litt moro å stæsje meg skikkelig opp siden jeg gjør det så sjeldent!

Ferdig "sosset" opp, og klar for å gå ned i peisestuen for å møte resten av folket!

Så var det oss sosser, da! Fra venstre: Serine, Lene, Maiken, meg, Alex og Emma. Bildet er hentet fra Anne Marthe.

Nerdene Andreas og Eivind.

Fjortizzer! Her har vi Elisabeth og Monika.

"Fargeklatt" eller "bad taste" - han går vel egentlig for begge deler, haha!

Lørdag: "Middelhavet"-klassen drar til Spania!
Det var hardere enn jeg hadde trodd å måtte ta farvel til disse jentene, for jeg har virkelig blitt glad i dem. Jeg rakk å gi en liten "ha det bra"-klem til dem før fredagens morgensamling, og det tok ikke lange stunden før jeg så bussen dra fra skoleplassen. Jeg håper de får en herlig solslikkings- og strandbadingstur, så får jeg kose meg i kulden og regnet så lenge, hehe.

"You don't know what you've got until it's gone."

På kvelden var jeg med Charlotte og hennes venninne til Fredrikstad på en gratiskonsert med et band jeg aldri hadde hørt om før. De kom visstnok på 2. plass på Grand Prix da Stella Mwangli vant, men jeg kan bare ikke komme på hva bandet het... De var iallfall flinke - og like gamle som meg!

Lørdagskonsert i Fredrikstad!

Søndag: Trening med Anders og bollebaking!
På søndag skjedde det ikke så mye spesielt. Det var utrolig få elever igjen på skolen, både med tanke på at en klasse var i Spania, og at det var en del elever som også hadde stukket hjemom en tur. Jeg hade en ny treningsøkt med Anders her, og endelig kunne jeg merke at treningen gir utbytte! Jeg har trent benkpress; 10 repetisjoner på 30 kg og 5 sett. Tidligere måtte jeg ha hjelp på de siste repetisjonene på 4. og 5. sett, men denne gangen klarte jeg å løfte alle settene uten hjelp fra Anders! Det var ikke så veldig hardt, engang!

Etter å ha dusjet, slappet litt av etter trening og sunget enda litt mer på musikkrommet, var det tid for å bake boller sammen med en koselig liten jentegjeng + Fredrik nede på skolekjøkkenet. Det var så moro å være sammen med dem! Jeg var til og med kjempeenergisk og fløy frem og tilbake i rommet mens jeg sang og danset med Linn og de andre. Mens vi ventet på bollene i ovnen, hadde vi Hangman på tavlen, og det var så gøy! Jeg gjettet Mariannes 2/3 ord da bare første bokstaven ble funnet, haha! "Boller er digg" var det, mens jeg tippet "boller er godt". Det var jo ikke så vanskelig, hehe. Etter hvert prøvde jeg meg på en gåte som Ole Tom, kontaktlæreren min på videregående, ga oss en gang. Ida hadde hørt den før, så hun kunne den sånn halvveis. Men etter litt hjelp fra meg, fikk de til det endelige svaret - lurer på om de husker det fortsatt, hehe. Så var det tid for bollespising - det overrasket meg at jentene hadde laget kanelsnurrer også! Jeg hadde visst vært helt fraværende da det faktisk var bollebaking, haha. Godt var det i alle fall!

Bollebaking på skolekjøkkenet! Fra venstre: Emma, Marianne, Ida, Linn og Fredrik.

Hangman med Emma!

Jeg lærte Linn å tegne Donald! Jeg har mine to til høyre, mens hun har til venstre.

Mandag: Volleyball og sangspilling.
Dagen begynte med å ha elevsamtaler med læreren vår, Berit. Det var så herlig å prate med henne! Jeg er virkelig glad for at jeg har henne som lærer. Resten av timene gikk til å øve på repertoaret vårt til kjøpesenter-konsertene. Etter lunsj hadde vi volleyball; vi delte opp i lag, og spilte flere kamper. Åh, det var som om jeg skulle ønske timen aldri tok slutt! Jeg føler jeg fikk til mye, og det var så moro! Under økten fikk jeg et brannsår på kneet, og jeg kjente litt smerter inne i kneet også. Himla kjedelig, men jeg begynner å bli vant til det; at skader skal hindre meg i å drive med det jeg elsker å gjøre.

Samme kveld spurte Charlotte om jeg ville være med på musikkrommet og synge litt. Ikke lenge etter kom Ida, Krish og Kris også, og sammen øvde vi litt til kjøpesenter-konserten. Vi rigget til med forsterkere, mikrofoner og datamaskin, slik at vi fikk ordentlig lyd. Vi hadde ikke varmet opp stemmebåndene, så stemmene våre var litt så som så, men moro - det hadde vi! Hvis dere er interessert i å høre noe av det vi sang, har Charlotte lagt ut en liten videosnutt på bloggen sin der hun og jeg synger "Grenade"! Du kan finne den HER.

Klokka halv ni var det klart for Hvilepuls; akkurat som en kristen kveldssamling. Her ble det spilt av rolig musikk, og så kunne vi bare slappe av. Her valgte jeg å bruke tiden min sammen med Gud. Det var så godt å kunne åpne meg fullt og helt for Ham; fortelle Ham hvordan jeg har hatt det i det siste, og hva jeg har på hjertet. Det føles virkelig herlig at Gud, en med en høyere makt enn meg selv, er her og tar vare på meg og ønsker meg det beste. Da Eivind, dagens tilsynsvakt, måtte gå for kvelden, spurte Elise, en stipendiat på skolen, om jeg ville spille rolig piano for de få som var igjen, og det gjorde jeg gjerne! Jeg spilte den velkjente "Dire, Dire, Docks" fra Super Mario tre runder før vi avsluttet kveldens Hvilepuls.

Musikkrommet befinner seg i naborommet fra der vi hadde Hvilepuls, så Carina (min piano-buddy), Ida, Charlotte og jeg brukte tiden frem til midnatt for å synge og ha det gøy! Carina viste oss også litt fra den tidligere skolen hun gikk på, og jeg ble skikkelig fascinert! Hun har nemlig gått på en slags privat internat på videregående, og det hørtes spennende ut. Jeg syntes det var utrolig interessant å høre om hennes opplevelser fra denne skolen!

Morer oss på musikkrommet! Her finner dere Carina, Ida og Charlotte.

Tirsdag: Treningsstudio, sangtime og sangspilling!
Dagen åpnet med trening på ELIXIA (valgfaget). Jeg har hatt litt vondt i høyre kne etter volleyballen i går, så jeg kunne ikke trene så mye hard styrke i dag. Derfor brukte jeg ellipse-maskinen flittig og hardt, noe som gikk veldig greit! Charlotte og jeg trente sammen, og hun fortalte meg at ingen hadde klart å få henne til å trene så hardt før - i positiv forstand! det var jo en hyggelig tilbakemelding å få.

Vi hadde også vår første sangtime, og aldri i verden hadde jeg trodd det skulle bli så artig som den ble! Det blir jo helt feil å gjenfortelle den her, for det blir jo aldri like morsomt da, men jeg skal likevel gjøre et lite forsøk: Vi skulle synge "Per Spelmann". Det var jo greit nok. Etter hvert skulle vi verken si ordet "ku"eller "fele", og vi måtte reise oss opp da ordet "ku" skulle bli sagt. Det var kjempeartig! Men det som tok kaka, var et annet underholdningsinnslag. Altså, det er klin umulig å beskrive her - da høres det bare tåpelig ut. Men jeg lo så godt! Det gjorde vel vi alle, hehe!

Her var det en greit stor oppdatering! Jeg skal prøve å skrive oftere. Vi skrives snart - håper jeg!

- Bella

"Put life to your days, not days to your life"

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!