Klar for audition!

I dag har vi lært mer om studioet i klasserommet, og det var helt utrolig interessant!! Jeg lærte hvordan man kunne koble seg til for å få piano og mikrofon i høyttalerne - slik at jeg kunne bruke det selv! Deretter gikk vi ned i det ordentlige fancy lydstudioet nede i kjelleren. Her fikk vi lov til å sitte ved dataene og styre lyden selv! Kris og Krish sang mens vi kontrollerte lyden. Det var kjempespennende! Jeg følte jeg til og med klarte meg bra her!

De siste dagene har gått mye til øving på auditionen jeg skal på i morgen. Ah, jeg gruer meg passe bra nå. Hvilken rolle går jeg egentlig for? Enda er jeg ikke helt sikker. Jeg tenkte jeg skulle si til lærerne at de kan sette meg opp på den rollen de tror jeg vil passe best til. Bare jeg ikke får rollen til Rizzo! Den karakteren passer meg rett og slett ikke. Det er nesten det samme hvilken rolle jeg får; bare det å vite at jeg er en del av dette, er en stor nok glede for meg. Jeg gleder meg fantastisk mye til å komme i gang!

Etter at jeg hadde trent i gymsalen gikk jeg bort til musikklasserommet for å øve på sangen jeg skal synge på auditionen: "Sweet Goodbyes" av Krezip. Jeg kjente meg nesten som Troy Bolton i "High School Musical" der jeg øvde på sangen iført svette treningsklær, hehe. Mens jeg var der, tenkte jeg at jeg likeså godt kunne rigge meg til med mikrofon siden jeg allerede hadde lært det tidligere på dagen! Og som tenkt, så gjort; det var så herlig å kunne få så god nytte av det vi nettopp hadde lært!

Nå tenker jeg at sangen sitter. Jeg har i alle fall ikke tid til å øve mer enn det jeg har gjort nå. Auditionen starter klokka 9:00 i morgen, etter morgensamling og rask oppvarming. Jeg gruer meg passe bra til dette, så det skal egentlig bare bli deilig å få det overstått nå.

Resten av kvelden tilbrakte jeg sammen med Charlotte. For ei fantastisk jente! Vi satt på rommet mitt og snakket sammen, mens vi satt og loket på pc'en. Vi hadde en virkelig koselig stund sammen, og jeg er kjempeglad for at jeg har blitt bedre kjent med henne!

Nå er det på tide å legge seg for å få en god søvn til morgendagens audition! Greit digg å vite at neste gang jeg blogger, er jeg ferdig med den, og vi kan begynne å øve på selve teaterstykket - det er jo det jeg gleder meg mest til!

- Bella

"Venner er Guds måte å vise at han bryr seg."

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!