Lørdagskos!

Husker dere den kalenderen jeg skulle lage for å ikke glede meg selv, men andre? Jeg har endret litt på denne, men bare fordi Iselin og Analin også ble med meg! Vi bestemte oss for å lage 10 lapper til hver av de to andre der det skulle stå hvordan vi skulle glede andre. Det førte til at vi fikk 20 lapper hver, og vi kunne starte allerede i dag!

Både Analin og Iselin ble ferdige med alle lappene i dag, og leverte dem til meg. Jeg hadde bare funnet ut hva det skulle stå på litt over halvveis av lappene, så jeg fant ut at jeg måtte jobbe med dem i kveld. Gjett om det var vanskelig å finne ut hva det skulle stå på de siste lappene - jeg eier jo ikke kreativitet, haha... Men omsider ble jeg ferdig, og da var det bare å komme i gang med å lage lappene. Jeg klippet dem ut i hjerteform, med inspirasjon fra Arilds andakt (sjekk link ovenfor), og fargela dem rosa. Må innrømme at jeg syns det faktisk ble et bra resultat!

Under arbeid av "Dagens lille glede"-lapper!

Hva syns du?

Jo. Analin og jeg har vært på sangjobb i dag; i Oslo - på en julemesse for adopsjonsforum. Vi skulle synge kl. 12:00 og kl. 14:00. Det gikk helt greit; ikke så utrolig bra, men det kunne ha gått verre. Vi valgte å synge "En stjerne skinner i natt", "Himlen i min famn", "Deilig er jorden", "In the light", "Musevisa", "Christmas must be tonight" og "He will forever last". Uheldigvis oppstod det et par problemer - selvlagde, vel å merke. Analin og jeg hadde ikke fått øvd på "En stjerne skinner i natt" før dagen i forveien og i dag morges (vi prøvde to-stemt), så det var merkbart da vi fremførte sangen. Dessuten hadde vi også glemt igjen capo'en til gitaren hjemme, slik at gitarsangene gikk altfor lavt. Utrolig kjipt, altså!

Det gikk heldigvis bedre på opptredelsen kl. 14:00; jeg var så godt som fornøyd, hehe. Og som takk for sangene, fikk vi lov til å velge oss ut én ting vi kunne få fra messen. Jeg valgte et nydelig armbånd fra Filippinene, og da fikk jeg også lov til å få med et vakkert halsbånd som passet til!

Armbånd og halskjede jeg fikk etter sangjobben - made in The Philippines.

Nå får jeg stikke og legge meg slik at jeg får best utbytte av morgendagen. Forresten! Neste uke blir helt sykt stress, så det blir en stund til jeg blogger igjen nå. Bare vær tålmodige, hehe :) Jeg skriver så fort jeg har tid!

Ha en fortsatt fin helg!
~ Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!