Litt trøtt...?

I siste økt på skolen i dag, fra kl. 13:55-15:15, var ikke læreren til stede, så vi fikk selvstudium. Da planla jeg at jeg kunne dra tidlig hjem til Modum (skal på fotballtrening). Bussen jeg skulle ta tilbake til Vikersund, gikk 14:20, og ville derfor ankomme Vikersund kl. 14:50. Jeg måtte bare huske å ringe til Jernbanestasjonen i Vikersund for å be "Vikersund-Øst-Modum"-bussen vente på bussen jeg kom med fra Hønefoss. Det ville føre til at jeg kom hjem 15:15 - det tidligste jeg kan komme hjem til mamma og pappa hvis jeg drar etter skolen!

Men så heldig skulle jeg ikke være. For da jeg var på bussen, trodde jeg at jeg ville ankomme Vikersund kl. 16:00 istedenfor 15:00. Ikke spør meg om hvorfor - jeg aner ikke selv! Jeg skylder på at jeg fikk for lite søvn i natt. Hvorfor? Fordi det var historieprøve i dag, og jeg trenger vel egentlig ikke å utdype meg noe mer i det... Men nok om det. Jeg ringte derfor pappa istedenfor for at han kunne hente meg i Vikersund kl. 16:00, for det korresponderer veldig bra med hans kjøring hjem etter jobb. Han svarte selvfølgelig ja, og jeg satte meg godt til rette i setet og sovnet rundt Tyristrand.

Det var først da bussen stoppet på Vikersund, da dørene åpnet seg og jeg ikke så noe tegn til pappas bil, at det plutselig gikk opp for meg hvor mye klokken egentlig var. At det går an å bomme så fullstendig på tiden som jeg akkurat hadde gjort, og bare det å vite at Øst-Modum-bussen dro for omtrent bare 5-10 minutter siden, var helt ufattelig kjipt. Flate, altså.

Da var det bare å vente på at pappa skulle komme til Vikersund, for neste buss som går til Øst-Modum går ikke før 16:20. jeg brukte tiden på å gå til Nærsenteret, snakke med en jeg kjenner gjennom Heggen Gospel - jeg aner forresten ikke hva han heter, men han har hatt noen andakter der, hehe! Før jeg stakk inn på Kiwi og bare suste til pappa kom.

Til tross for betydelig redusert søvn i natt, trodde jeg faktisk at jeg skulle ha vært trøttere. Men jeg merker at jeg har mistet matlysten i dag! Jeg, som nesten ikke har gjort noe annet enn å spise tidligere denne uken (helt sant!!), har nesten ikke spist noen ting i dag! Til frokost fikk jeg bare i meg en liiten C-vitamin-tablett (jeg hadde laget meg en yoghurt med frokostblanding, men jeg klarte ikke å få meg til å spise den!), mens på skolen fikk jeg bare i meg to brødskiver! Jeg lurer på om dette kan komme av søvnmangel eller rett og slett fordi kroppen har fått i seg nok for uken, haha! Seriøst. Men jeg merker jeg begynner å bli litt svimmel grunnet for lite inntak av mat. Skal si det vil bli bra med fotballtrening etterpå - med stor intensitet siden vi skal ha innefotballkamper!

Souhaitez-moi la chance, hehe :)
~ Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!