I feel good!

Jeg måtte være hjemme fra skolen i dag også. Seriøst, det er noe dritt denne sykdommen. Nå er jeg lei av å være hjemme og glane og glo inn i de samme husets fire vegger enda en dag. Men i dag føler jeg meg bra! Hadde det vært skole i morgen (hvilket det ikke er, siden det er fredag), hadde jeg LETT dratt!

I natt ble jeg liggende våken og høre mammas hyppige turer på badet eller for å tjene kattene i overetasjen, og pappas hosting og harking i den samme etasjen som meg. Jeg tror ikke jeg har hørt noen hoste så ille som pappa. Virkelig; det var akkurat som om innvollene hans skulle komme opp! Analin er den eneste som ligger så avsides at hun ikke hører husets nattlyder (hun hører bare støyet utenfra). Da morgenen stod for døren, ble jeg holdt våken av kattene som kom opp i sengen og på nattbordet og lagde leven. Jeg klarte på mirakuløst vis å falle i søvn igjen, men det tok en liten time.

Jeg våknet igjen da Analin stod opp. Jeg stod opp like etter, lagde meg litt mat og satte på filmen Notting Hill. Både mamma og Analin ble med og så på film sammen med meg. Åh, jeg må bare innrømme at denne filmen er så nydelig! 119 minutter med herlig romanse mellom et par man ønsker det beste, men som forholdene ikke ligger til rette for. Og så er jeg jo så glad i skuespillerne også; det er jo selveste Julia Roberts og Hugh Grant! Hvordan kan man ikke like filmen?

[http://buylocalpasadena.files.wordpress.com/2009/07/notting_hill_album_cover_300.jpg]

I kveld er det juleavslutning med Heggen Gospel, men verken Analin eller jeg kan være med. I kveld skulle til og med Åmot-presten gi Analin og meg en gave grunnet alle de arrangementene vi hadde vært med han på! Og jeg som hadde gledet meg så mye til det! Ja, denne sykdommen er virkelig noe dritt. Men jeg skal tenke positivt på det: ...... Søren, nå kommer jeg jo selvfølgelig ikke på noe positivt rundt det heller. Jeg får si som nissemamma: Neinei! Jaja.

Nå skal Analin og jeg ut på en liten handletur til Vikersund siden ingen andre i familien orker det. Ja, for jeg har virkelig mestret å smitte hele familien. Jeg får nesten litt vondt av at jeg kan være frisk og oppegående, mens resten av familien ligger. Vel, Analin er blitt litt bedre hun også da. Nå gleder jeg meg i alle fall til mandag, for gjett hvem som er tilbake på skolebenken da!

Ha en strålende helg!
~ Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!